Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgađanja nema

Suluda prijetnja mladenke: Tko zbog korone ne dođe na moju svadbu ne postoji za mene

Foto: Tyre Extinguishers
1/4
14.03.2020.
u 12:26

Amerikanka je išla toliko daleko da je zaprijetila svojim prijateljima i ne želi ni čuti kako im je opravdanje za nedolazak koronavirus.

Zbog koronavirusa diljem svijeta odgađaju se velike sportske manifestacije, politički skupovi, koncert glazbenih zvijezda, a preporuka je i da se odgode vjenčanja i slične privatne zabave na kojima se očekuje više od 100 uzvanika.

Mladenkama koje su mjesecima pripremale svoj veliki dan ova preporuka teško pada, a jedna Amerikanka je išla toliko daleko da je zaprijetila svojim prijateljima. Naime, prijateljima je poslala poruku kako za nju više neće postojati ako propuste njezino vjenčanje zbog straha od koronavirusa. 

Foto: Reddit

To je napisala na svom Facebook profilu, a njezina objava završila je na forumu Reddita o vjenčanjima.  Očajna zbog situacije koja je nastala uslijed epidemije koronavirusa napisala je kako je 15 mjeseci planirala svoje vjenčanje i potrošila je tisuće dolara i obavila stotine telefonskih poziva i kaže da je zbog toga nije briga što njezini gosti brinu zbog virusa. U komentarima su joj se javile i druge mladenke i prozvale su je egoističnom. 

- Naravno da bismo i mi voljeli da naši bližnji budu uz nas u trenutku vjenčanja, ali isto tako ne želimo riskirati da se zaraze i da ih onda nema na našu prvu godišnjicu braka – poručila joj je jedna mladenka. 

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kokoiduhovi
20:45 19.03.2020.

Po dokumentarnim emisijama sudeći, one od malena sanjaju o svom danu vjenčanja, budući muževi moraju pasti u dužničko ropstvo da bi joj kupili super briljantni zaručnički prsten, pa još skuplji vjenčani, pa haljine, pa djeveruše, pa sve one djindje..i ondanda se rastanu ili pobiju nakon 7-8 mjeseci. Ni kod nas nije jako puno drukčije postalo. Silna lova , puno pompe, a nakon 1-2 godine, pukne ljubav. Napokon, kaj fali vjenčanju s mladencima, roditeljima i kumovima?

TA
talibanomanija
08:10 16.03.2020.

To se zove elitni egoizam.

CA
Cancer
03:28 16.03.2020.

Ima zena pravo.Toliko truda i svega ,a za sta?!?Ako nisu zarazeni,trebaju doci na svadbu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije