Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgađanja nema
Povratak na članak

Suluda prijetnja mladenke: Tko zbog korone ne dođe na moju svadbu ne postoji za mene

Amerikanka je išla toliko daleko da je zaprijetila svojim prijateljima i ne želi ni čuti kako im je opravdanje za nedolazak koronavirus.

Komentari 3

KO
Kokoiduhovi
20:45 19.03.2020.

Po dokumentarnim emisijama sudeći, one od malena sanjaju o svom danu vjenčanja, budući muževi moraju pasti u dužničko ropstvo da bi joj kupili super briljantni zaručnički prsten, pa još skuplji vjenčani, pa haljine, pa djeveruše, pa sve one djindje..i ondanda se rastanu ili pobiju nakon 7-8 mjeseci. Ni kod nas nije jako puno drukčije postalo. Silna lova , puno pompe, a nakon 1-2 godine, pukne ljubav. Napokon, kaj fali vjenčanju s mladencima, roditeljima i kumovima?

VL
TA
talibanomanija
08:10 16.03.2020.

To se zove elitni egoizam.

VL
CA
Cancer
03:28 16.03.2020.

Ima zena pravo.Toliko truda i svega ,a za sta?!?Ako nisu zarazeni,trebaju doci na svadbu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.