Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTINJU PREUZELI VETERINARI

VIDEO Strava u Zadru: Staford usmrtio staricu u stanu. Uhićen unuk, vlasnik psa?

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Frane Šarić
1/5
31.01.2024.
u 11:57

Na upit Večernjeg lista potvrđeno nam je da je pas koji je usmrtio staricu u vlasništvu člana obitelji koji je uhićen, a navodno je riječ o unuku

Policijski službenici Policijske uprave zadarske u suradnji s nadležnim Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, u službenim prostorijama policije provode kriminalističko istraživanje nad jednim hrvatskim državljaninom u svezi s kaznenim djelom iz domene kaznenih djela protiv opće sigurnosti.
 
Naime, 30. siječnja u ranojutarnjim satima policija je zaprimila dojavu kako je u stanu na području Bulevara u Zadru pronađena mrtva ženska osoba u dobi od 82 godine s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. U stanu je zatečen i pas pasmine američki staford, vlasništvo člana obitelji. Na mjestu događaja policijski službenici proveli su očevid, dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska služba.

 
Na temelju naloga državnog odvjetništva na Odjelu patologije provedena je obdukcija nad tijelom ženske osobe, kojom je utvrđeno kako je preminula od posljedica ugriza psa, istaknula je glasnogovornica zadarske policije. Na upit Večernjeg lista potvrđeno nam je da je pas koji je usmrtio staricu u vlasništvu člana obitelji koji je uhićen, a navodno je riječ o unuku.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Zimske radosti: Vuk uživa u zaleđenoj lokvi

Ključne riječi

Komentara 37

LO
loraxy
12:09 31.01.2024.

Takve pse kupuju samo freakovi i krimosi. Retriver, labrador, seter itd su za ljude normalne psihe

Avatar majkuvam
majkuvam
12:22 31.01.2024.

Sudovi bi trebali vlasnike tako tretirati kao da su oni počinitelji.Pa izvoli,tko hoće držati takve zvijeri neka zna što ga čeka.

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
12:17 31.01.2024.

Staforde i slicne pasmine treba tretirati kao i oruzje. Pasmine treba zabraniti za privatne osobe, jer su vecina vlasnika tih pasa retardirani kompleksaši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije