Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugašen mu je mobitel

Hrvat nestao na Malti, a u potragu se uključio i Interpol. Majka u suzama

Vedran Batarilo, Hrvat koji je nestao na Malti
Nestali.gov.hr
31.01.2024.
u 11:45

Riječ je o jače razvijenom muškarcu viskom 180 centimetara, smeđe kose i smeđih očiju. Od detalja, policiji je javljeno kako na prsima ima tetovažu.

Vedran Batarilo iz Slavonskog Broda puna tri mjeseca živi i radi na Malti za jednu francusku firmu, a od 23. siječnja gubi mu se svaki trag. Tada se s njime posljednji puta čula njegova majka i nakon toga mu poruke više ne prolaze. Mobitel mu je konstantno ugašen, a u  akciju se uključio i Interpol.

Riječ je o jače razvijenom muškarcu viskom 180 centimetara, smeđe kose i smeđih očiju. Od detalja, policiji je javljeno kako na prsima ima tetovažu. Majka nestalog muškarca je zvala hrvatsko veleposlanstvo u Rimu koje pokriva i Maltu. Također, stalno pregledava malteške medije kako bi možda dobila neke nove informacije.

Majka je za Jutarnji list kazala da je policiju kontaktirala već drugi dan od kada joj je sin prestao odgovarati na poruke i pozive. Iz Veleposlanstva su joj rekli d mora biti strpljiva te kako oni poduzimaju sve potrebne korake. Majka je nadodala da proučavanjem malteških medija svaki dan naiđe na vijesti o ubojstvima te da joj dani prolaze u neizvjesnosti i tuzi. 

Nije poznato je li Batarilo u međuvremenu otišao s Malte.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Peruanska policija zaplijenila 7 tona kokaina pronađenog u pločicama

Komentara 2

ZI
ziva___istina
14:12 01.02.2024.

Na Malti sipci prodaju organe organ donora, milom ili silom.

Avatar raco
raco
12:54 31.01.2024.

od kada se Interpol bavi nestancima EU državljana unutar EU-a?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije