Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŠIBENIKU

Slomio mu nos: Vidio da ima pun novčanik pa ga pretukao i opljačkao u zahodu kafića

Ilustracija
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
23.09.2020.
u 15:21

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela - istakli su iz šibenskog DORH-a.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je pred Općinskim sudom u Šibeniku optužnicu protiv 27-godišnjaka koji je 24. kolovoza 2020. oko 9.20 sati sjedio s oštećenikom na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Vodicama opljačkao ga i ozlijedio ga.

Naime, kada je vidio kako oštećenik plaća piće te da u novčaniku ima veću količinu novca, s oštećenikom je  potom otišao u WC gdje je, iznenada, s leđa nasrnuo na njega zadavši mu više udaraca šakama po glavi i tijelu. 

- Nakon što je oštećenik od udaraca pao na pod, nastavio ga je udarati nogama po tijelu zatraživši da mu preda sav novac koji ima kod sebe, a kada oštećenik to nije učinio, iz džepa hlača mu je izvukao novčanik iz kojeg ispalo 2.000,00 kuna i 45 eura, koje je potom uzeo. 

Oštećenik je od udaraca zadobio tjelesnu ozljedu u vidu krvnih podlijeva i otoka oko lijevog oka, prijelom nosne kosti i prijelom lijeve rešetnice.

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela - istakli su iz šibenskog DORH-a. 

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidum
17:13 23.09.2020.

Mislim da će HDZ najoštrije osuditi napad na svog člana. Ako i napadač nije HDZ-ovac.

SS
samohrani samojed
17:02 23.09.2020.

zašto ne napišete ime kafića. imam pun novčanik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije