Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara

Slagala starici da joj je kći u bolnici u inozemstvu pa izvukla desetke tisuća kuna

kune
Foto: Ilustracija: Igor Kralj/PIXSELL
20.01.2016.
u 10:40

Starica (79) iz osječkog kraja uplatila je desetke tisuća kuna prevarantici na račun misleći kako zapravo plaća liječenje kćeri koja je završila u bolnici u inozemstvu

Starica (79) iz osječkog kraja uplatila je desetke tisuća kuna prevarantici na račun, misleći kako zapravo plaća liječenje kćeri koja je završila u bolnici u inozemstvu. Nazvala ju je, naime, nepoznata žena i predstavila se kao djelatnica hrvatskog veleposlanstva u Europi i priopćila joj kako joj je kći u bolnici te da mora platiti njezino liječenje i kartu za povratak kući.

Zabrinuta se starica uputila u banku i prebacila joj novac na račun, ne znajući da ništa od toga nije istina. Policija traga za nepoznatom prevaranticom.

Komentara 4

KS
krao_sam
17:02 20.01.2016.

kradljiva smo nacija. nema nam spasa.

AC
accusator
11:11 20.01.2016.

Suzana draga, pretendirate li na novinarski posao u imalo ozbiljnijim novinama, dajte si malo truda, proguglajte neki jezični savjetnik, naučite da u hrvatskome jeziku ne postoji 'kćerka', a da u nominativu ta imenica glasi 'kći'.

Avatar mliniski
mliniski
13:02 20.01.2016.

Kako je takova naivna gospođa stekla toliki novac ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije