Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na strance

Šest Amerikanaca, Nijemac i Britanac ubijeni u Afganistanu

bijeda
Reuters
07.08.2010.
u 10:19

Riječ je o medicinskim radnicima koji su pomagali lokalnom stanovništvu. Policija sumnja da bi pljačka mogla biti motiv ubojstva.

Afganistanska policija pronašla je u zabačenom planinskom dijelu sjeveroistočnog Afganistana mecima izrešetana tijela osmero stranaca i dvoje njihovih afganistanskih kolega. Riječ je o medicinskim radnicima koji su pomagali lokalnom stanovništvu.

BBC je objavio da je među poginulim strancima šest Amerikanaca te po jedan Britanac i Nijemac. Policija sumnja da bi pljačka mogla biti motiv ubojstva. Napad na medicinske djelatnike dogodio se u pokrajni Badakhsha, jedno od rijetkih afganistanskih pokrajina koja prije američke invazije nije bila pod kontrolom talibana.

Ključne riječi

Komentara 247

JK
Jov@KaraMustafu
22:16 07.08.2010.

Ma koji caos ischmidte? Jedini koji u ovaj svijet ne pripadaju{mozda samo u kavez}su muslimani,i samo oni cine caos.Yebem li im krv onu njihovu poganu sotonsku,ljudi im dosli njihovu djecu i bolesne spasavati,a oni umjesto da im budu duboko zahvalni,njihh ubijaju kao pse i stoku...sa islamom nema vise nikakvih razgovora i pregovora,ili mi ili oni,rat do istrebljenja,jer oni tako zele!

OB
-obrisani-
22:17 07.08.2010.

a kad se probudiš ? u ruci ti samo to malo batine....

OB
-obrisani-
20:09 07.08.2010.

Veliki uspjesi pokojne juge su bili npr robno robna razmjena sa kojekakvim afričkim diktaturama kada smo im isporučivali po nalogu partijskog vodstva brodove za banane, ipak su to bili naši “nesvrstani prijatelji“ iz neke slobodarske i daleke vukojebine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije