Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posveta i Brčkom i Srbiji

'Ne daj se, Zagrebe': Sarajevski umjetnik ilustracijom još jednom dirnuo regiju

Ilustracija Zagija nakon nevremena
Foto: Midhat Kapetanović/Facebook
1/10
20.07.2023.
u 08:34

Za moje Smogovce uragan nije ništa nego povjetarac. Ne daj se Zagrebe, napisao je poznati sarajevski umjetnik Midhat Kapetanović uz objavu na facebooku koja je oduševila Hrvatsku

Poznati sarajevski umjetnik Midhat Kapetanović oduševio je novom ilustracijom koju je posvetio Zagrebu nakon stravičnog nevremena koje je jučer pogodilo Hrvatsku, a u kojem su život izgubile tri osobe, a više je desetaka ozlijeđenih. Na njegovoj je ilustraciji Zagi koji se čvrsto drži za uličnu svjetiljku tijekom oluje. Drugu šaku drži čvrsto stisnutu usmjerenu prema nebu, a oko vrata mu vijori marama s crvenim i bijelim kvadratićima.

'Za moje Smogovce uragan nije ništa nego povjetarac. Ne daj se Zagrebe', napisao je uz objavu. U komentarima mu ljudi zahvaljuju, a nedugo nakon toga on objavljuje i ilustracije posvećene Brčkom u kojojem je jedna žena izgubila život u nevremenu koje je nakon Hrvatske pogodilo i BiH, te Srbiji, koju je pokosila ista oluja kasno navečer. 

'Opasnost ne zna za granice, ali ne zna ni ljubav', piše na objavi za BiH. 

'Nećeš dok god ja stojim ovdje' stoji uz objavu posvećenu Srbiji. 

VEZANI ČLANCI 

VIDEO Velike štete nakon snažne oluje: 'U 72 godine nisam doživio ovako nešto'

Komentara 7

SE
SedmiElement
09:52 20.07.2023.

Na stranu sve..... ilustracija za Zagreb (Zagi) je fakat odlična!

FR
FranjoTT
08:41 20.07.2023.

Realno ono što se srušilo tokom oluje je nekvalitetno napravljeno, pogledajte grad Senj , tamo pušu znatno jači vjetrovi i nema šteta. Za drveće je normalna stvar da ima tendenciju da se sruši, čudimo se rušenju drveća sa plitkim korjenjem. Naslovi poput apokalipsa su neadekvatni.

YO
yopi
09:58 20.07.2023.

Ajde neka se malo reklamira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije