Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posveta i Brčkom i Srbiji
Povratak na članak

'Ne daj se, Zagrebe': Sarajevski umjetnik ilustracijom još jednom dirnuo regiju

Za moje Smogovce uragan nije ništa nego povjetarac. Ne daj se Zagrebe, napisao je poznati sarajevski umjetnik Midhat Kapetanović uz objavu na facebooku koja je oduševila Hrvatsku

Komentari 7

SE
SedmiElement
09:52 20.07.2023.

Na stranu sve..... ilustracija za Zagreb (Zagi) je fakat odlična!

VL
FR
FranjoTT
08:41 20.07.2023.

Realno ono što se srušilo tokom oluje je nekvalitetno napravljeno, pogledajte grad Senj , tamo pušu znatno jači vjetrovi i nema šteta. Za drveće je normalna stvar da ima tendenciju da se sruši, čudimo se rušenju drveća sa plitkim korjenjem. Naslovi poput apokalipsa su neadekvatni.

VL
YO
yopi
09:58 20.07.2023.

Ajde neka se malo reklamira

VL
BU
Bubalamala
11:02 20.07.2023.

Zagreb je zapušteni grad. Godinama se nabacivala šminka ali ono što je bitno za ne marivalo se pod krinkom "idemo delati"!

VL
LU
Lukeruk
10:34 20.07.2023.

Ajde midhate mrš, nismo mi tvoji niš i ne treba nam tvoje niš, samo što dalje od nas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.