Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
revan zadranin

Razočaran radom policije sam pronašao krivca nesreće

policija
Filip Brala/Pixsell
18.10.2012.
u 16:51

Petar Bajlo pronašao je vozača zelenog kamiona koji je u ponedjeljak naletio na vozilo njegova brata

Da bi pružio pomoć bratu na kojeg je u ponedjeljak u Bibinju, dok je vozio Seat Cordobu, kamionom naletio vozač koji je potom bez zaustavljanja pobjegao s mjesta nesreće, Petar Bajlo iz Zadra odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke.

Bajlo je o nesreći, piše Slobodna Dalmacija, preko lokalnih medija alarmirao građane i ta je akcija urodila plodom. Ubrzo je saznao da se zeleni kamion nalazi u Turnju te da je njegov vozač stariji muškarac, a o svom je otkriću u srijedu obavijestio i medije te iznio optužbe na rad tamošnje policije.

– Brat i ja sami smo se dali u potragu i pronašli smo počinitelja. Ulogu policije u svemu, njihov stav, reakciju i angažman, ne želim komentirati iz poštovanja prema časnim ljudima koji tamo rade i ne zaslužuju generaliziranje s kolegama koji bi svoj posao mogli obavljati profesionalnije. Podatke smo servirali i proslijedili policiji – kazao je Bajlo koji je istaknuo kako mu je brat nakon nesreće ozlijeđen i nalazi se u stanju šoka.

Policija nije htjela komentirati svoj angažman u pronalasku krivca. Rečeno je da se trenutno istražuje sporni kamion no nisu se izjasnili o tome jesu li dojavu zaprimili od građana.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

>>Ugledni odvjetnik udario policajca na Ipsilonu i htio pobjeći?

Komentara 8

SE
sestrićna
17:07 18.10.2012.

legendaa

DU
Deleted user
18:07 18.10.2012.

Teški teški gaf policije. Ogromna sramota. Plaćamo ih da bi sami o svoj trošak radili njihov posao.

CH
chemica
17:02 18.10.2012.

Siguran si da će policija pronaći krivca samo ako je oštećen netko iz murjačke familije. Tada su prilično ekspeditivni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije