Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Osijeku

Radnik teže ozlijeđen pri padu dizalice operiran, ostala trojica puštena iz bolnice

Osijek: Četiri osobe ozlijeđene pri padu velike lučke dizalice
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
04.01.2023.
u 13:25

Nesreća se dogodila pri demontaži dijela dizalice koja godinama nije bila u funkciji, na prostoru stare luke Tranzit u utorak oko 8.30 sati.

Radnik koji je u utorak teže ozlijeđen pri padu velike lučke dizalice na gradilištu uz dravsku šetnicu u Osijeku, operiran je i izvan životne opasnosti. Njegova trojica kolega koja su bolje prošla u toj nesreći, puštena su iz bolnice.

- Teže ozlijeđeni radnik u utorak je podvrgnut operacijskom zahvatu od strane traumatologa i neurokirurga te je za sada stabilno, izvan životne opasnosti. Preostala tri, lakše ozlijeđena radnika nalaze se na kućnoj njezi - kažu nam u Ravnateljstvu Kliničkog bolničkog centra Osijek.

Podsjetimo, nesreća se dogodila pri demontaži dijela dizalice koja godinama nije bila u funkciji, na prostoru stare luke Tranzit u utorak oko 8.30 sati. 

Luka Tranzit Osijek d.o.o. krajem 2021. godine darovala je Gradu Osijeku lučku dizalicu, kako su objasnili iz te tvrtke, "prepoznavši projekt očuvanja dizalice kao artefakt dugačkoj aktivnosti i tradiciji lučke djelatnosti u Osijeku". Trebala je, dakle, biti spomenik uz Dravu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
14:32 04.01.2023.

Radnik KOJI JE teže ozlijeđen.... pismena hartijašice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije