Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLASIČNA GIMNAZIJA

Profesorica koja je podigla ocjenu Milanovićevom sinu dobila je opomenu pred otkaz

Zagreb: Klasi?na i XVI. gimnazija u Križani?evoj ulici
Davor Visnjic/PIXSELL
25.08.2022.
u 11:31

Sanja Musić Milanović nekoliko je puta krajem protekle nastavne godine kontaktirala školu i ravnateljicu negodujući zbog načina rada nastavnice koja je njenom sinu predavala matematiku.

Opomena pred otkaz izrečena je profesorici matematike u zagrebačkoj Klasičnoj gimnaziji koja je naknadno povisila zaključnu ocjenu sinu predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Telegramu je iz dva međusobno neovisna i upućena izvora potvrđeno kako je mjeru profesorici matematike izrekla je ravnateljica Klasične gimnazije Zdravka Martinić-Jerčić.

Opomena je izrečena zbog naknadnog mijenjanja zaključene ocjene, a navode se i druge zamjerke na njen rad, poput navodnog ranijeg puštanja učenika sa sata i neobavješćivanja roditelja o terminima informacija.

Podsjetimo, Sanja Musić Milanović nekoliko je puta krajem protekle nastavne godine kontaktirala školu i ravnateljicu negodujući zbog načina rada nastavnice koja je njenom sinu predavala matematiku. Nakon što je njenom sinu zaključena ocjena vrlo dobar, poslala je mail ravnateljici u kojem navodi zamjerke na rad nastavnice. Nakon tog maila promijenjena je ocjena u odličan. U mailu je navela kako ga ne šalje s ciljem da se njenom sinu naknadno promijeni ocjena.

Ključne riječi

Komentara 33

ST
stefj
11:47 25.08.2022.

Da, kriva je profesorica, a ne ravnateljica i prva dama. U Hrvatskoj nije bitno kakav si, već čiji si, vidimo da nas to uče od malena...

DR
Draconic5
11:57 25.08.2022.

Jedina je ovdje trebala dobiti, ne opomenu pred otkaz, već otkaz, sama ravnateljica. Najprije je pritisnula mladu profesoricu da napiše peticu ne bi li se zaštitila od Milanovićke, a onda joj dade opomenu pred otkaz...i situacija u gimnaziji je riješena! Nažalost, izgleda da nam je većina ravnatelja upravo takva: klimavci postavljeni od politike koji samo štite vlastito du pe, i spremni su žrtvovati svakog za vlastiti interes. Od prvog trenutka sam znala da će završiti točno ovako.

VA
vabriga2
11:58 25.08.2022.

Učiteljica nije uopće komunicirala sa Milanovićevom ženom! Zašto je dobila opomenu pred otkaz? Ta mjera je trebala biti izrečena ravnateljici jer je ona komunicirala sa mamom. Administrator je mogao promijeniti ocjenu a ne učiteljica! Tko je izdao nalog za promjenu ocjene? Je li to zamjena teza! Sramotno za DORH i ministarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije