Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjećaj ‘klonulosti’ među građanima

Što zbunjuje građane? Prof. Kuterovac Jagodić: 'Nažalost, neki misle da im se cjepivom želi nauditi'

12.07.2021.
u 12:20

Svatko od nas utječe svojim ponašanjem na tijek pandemije ako toga i nismo svjesni

Komentara 73

SW
Swing
12:34 12.07.2021.

Mene zbunjuje kako to da apsolutno nikada u masovnim medijima nismo vidjeli suprotstavljene strane znanstvenika koji su protivnici ovih novih cjepiva i onih koji su za? I ne samo to, oni koji su protiv cjepiva te iznose jako dobre argumente, se automatski vrijeđaju, cenzuriraju, diskreditiraju, a ponekad čak i dobiju otkaze. Zbunjuje me kako to da nobelovac dr. Luc Montagnier koji je Nobelovu nagradu dobio za otkriće HIV-a što znači kako je vrhunski stručnjak za ovu temu, tvrdi kako upravo cijepljeni izazivaju najagresivnije mutacije virusa i nove sojeve? Zbunjuje me kako naši mediji ne žele prenijeti izjavu ovog stručnjaka? Zbunjuje me kako "otac" mRNA tehnologije, a koja se koristi u ovim novim cjepivima, dr. Robert Malone jasno u svojim intervjuima tvrdi kako je ta tehnologija previše nova i ne smije se koristiti te da su dugoročne posljedice cjepiva nepoznanica. Zbunjuje me kako to da jedan faktogaf, plaćenička organizacija stranih udruga, ima ovlasti cenzurirati stručnjake koji se usude iznijeti mišljenje suprotno farmaceutskim kompanijama? Zbunjuje me kako postoje istraživanja koja vrlo jasno upozoravaju kako se djecu truje stalnim nošenjem maski i korištenjem dezinficijensa u školama, ali o tome nitko ne priča. Zbunjuje me kako su već sada podaci o posljedicama cjepiva alarmantni i javno dostupni ali kada netko progovori o tome, on je "antivakser", "ravnozemljaš", "teoretičar urote".

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:26 12.07.2021.

ako je cjepljenje ZDRAVO I DOBRO zašto ne izbacite riječ EKSPERIMENTALNO ? Zašto nema sučeljavanja na ovu temu ? Dali su farmacutske kompanije prije par godina potplatile 250 lječnika u HR ? Zašto bi se cjepio nekot ako je prebolioo koronu (koji znanstvemi doklaz za to imaš ) ................zašto niti jedan novinar ne postavi ova pitanja na konferenenciji za tisak....NEDA MI SE DALJE pisati ...svi te lopovi i prevaranti !

Avatar B.Geserit
B.Geserit
09:23 12.07.2021.

Propaganda. Ja npr. ne mislim da mi vi, sitna riba, želite "nauditi". Ja vjerujem da su velike farmaceutske kuće, u utrci za lovom od cjepiva, smućkali cjepivo koje je neistraženo i nedovoljno testirano, pa smo mi sad "test subjects". A nije nečuveno da farmaceutske kuće lažu, varaju, prikrivaju, sve u svoju korist. Ako se ne varam i medicinska "zajednica" je bila složna oko tog da je LOBOTOMIJA vrhunac liječenja kod menopauze, histerije, postporođajne depresije i ostalih "psihičkih bolesti"?! Uništili ste brojne živote "u najboljoj vjeri i namjeri".... A da ne govorim o modernoj pošati Oxycotina na koji ste laganjem navukli stotine tisuća normalnih ljudi, iako ste znali kakav mu je učinak... I ima tog još. Bi li rekli npr. da homosexualnost danas nije psihički poremećaj, nakon što ste desetljećima liječili ljude od istog?! Ibtad i sad kad nije poremećaj, zdravstvena zajednica je bila složna. Kako to objašnjavate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije