Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA

Pričao na mobitel i vozio prebrzo, izgubio kontrolu nad kamionom i skrivio sudar

mobitel vožnja
Pixabay/Ilustracija
16.09.2022.
u 07:52

U tužiteljstvu kažu da će tijekom istrage biti ispitani svjedoci te provedeno prometno vještačenje.

Za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom osumnjičen je 56-godišnjak protiv kojeg je ŽDO Karlovac pokrenuo istragu.  Sumnjiči ga se da  je  19. siječnja 2021. na državnoj cesti broj 50, u mjestu Ričice (općina Lovinac), upravljao kamionom. Vozio je od Gračaca prema Gospiću, a tijekom te vožnje razgovarao je na mobitel i uz to je vozio prebrzo.  

Zbog, kako se sumnja, telefonskog razgovora  i neprilagođene brzine, u lijevom oštrom zavoju izgubio je kontrolu nad upravljačem te je kamionom prešao na suprotnu prometnu traku. Prednjim dijelom je  udario prednji dio osobnog automobila. Vozač osobnog automobila zadobio je višestruke ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreće. U tužiteljstvu kažu da će tijekom istrage biti ispitani svjedoci te provedeno prometno vještačenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije