Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

Prevarantice zarađivale obećavajući posao u državnoj službi

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
16.03.2016.
u 13:01

Osumnjičene su od početka veljače do 14. ožujka ove godine sa svojim žrtvama nalazile u ugostiteljskim objektima na području Trešnjevke

Dvije zagrebačke prevarantice uhićene su zbog sumnje da su od lakovjernih sugrađana izvlačile novac obećavajući im posao u državnoj službi, izvijestila je policija.

Kod pritvorskog nadzornika zbog toga su, nakon kriminalističkog istraživanja, završile 55-godišnjakinja i 35-godišnjakinja koje policija sumnjiči za više kaznenih djela prijevara.

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da su se osumnjičene od početka veljače do 14. ožujka ove godine sa svojim žrtvama nalazile u ugostiteljskim objektima na području Trešnjevke.

Lažnim prikazivanjem činjenica dovodile su ih u zabludu obećavajući im posao u državnoj službi, no za to su, uz potrebnu dokumentaciju, tražile i naknade od 500 do 2500 kuna, izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Istraživanje ovog slučaja se nastavlja, a osumnjičene su prijavljene Državnom odvjetništvu i pritvorene do sudske odluke o istražnom zatvoru.

>> Zašto ćete prije dobiti zgoditak na lotu nego posao u državnoj službi

Komentara 6

DU
Deleted user
13:34 16.03.2016.

lakovjerni građani a opet skloni kriminalu...

OS
osica
13:51 17.03.2016.

Onaj tko bi u državnu službu preko "sastanka u kafiću i predaje dokumentacije i nekakve naknade , stvarno nije bolje ni zaslužio, nego da bude izvozan". jesmo li zbilja toliko gl...... ?

KS
krao_sam
14:25 16.03.2016.

Sredit cu ti posao. Dobis i sluzbeni mobach i kola. Zaprezna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije