Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čekajući potvrdu

Preminuo u hodniku pulskog Suda čekajući potvrdu da je živ

\'hitna_pomoc\'
PIXSELL
24.11.2011.
u 21:11

Muškarac je u dva navrata nakratko došao k sebi, no ubrzo je opet izgubio svijest.

U hodniku pulskog Općinskog suda u četvrtak nešto prije 11 sati preminuo je 87-godišnji muškarac, koji je na sud došao radi ovjere apostile, potvrde koja se izdaje za ispravu koja će se koristiti izvan Hrvatske, javlja Glas Istre.

U većini slučajeva tu potvrdu traže umirovljenici koji su korisnici talijanskih mirovina, koji na taj način uz ostalo dokazuju bračno stanje ili pak samo potvrđuju da su živi. Nesretnom je muškarcu prvi u pomoć priskočio pravosudni policajac s porte suda, a sudske su službenice u međuvremenu pozvale hitnu pomoć. Ekipa hitne pomoći ga je pokušala reanimirati, ali bilo je prekasno.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Komentara 10

VI
Vito
06:20 25.11.2011.

Preminuo u hodniku pulskog Suda čekajući potvrdu da je živ Može i ovo - pravda je spora, ali dostižna...

MI
miso
21:46 24.11.2011.

Blago onima koji su danas umrli. Neće više gledati naše patnje i slušati crne prognoze koje nas čekaju.

VI
Vito
06:19 25.11.2011.

Preminuo u hodniku pulskog Suda čekajući potvrdu da je živ Tko kaže da naša birokracija ne donose istinite podatke - napisali da je mrtav i to je sam dokazao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije