Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnji odmor

Premijerka u tunici – modnom hitu ove sezone

jadranka kosor (1)
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/3
Autori: al/VLM, lč/VLM
07.08.2010.
u 18:23

Jadranka Kosor odmara na Bolu sa sinom Lovrom, a uživala je u kavi s ministrom Čobankovićem i bivšim ministrom Primorcem

Premijerka Jadranka Kosor drugi dan svog godišnjeg odmora u Bolu započela je jutarnjom kavom u društvu sina Lovre. Vrlo brzo pridružilo im se poveće društvo, ministar Petar Čobanković sa obitelji, bivši ministar prosvjete Dragan Primorac, te vlasnik hotela, Jako Andabaka.

Ležerni dan zahtijeva ležernu garderobu, pa je premijerka za šetnju osvanula u hitu sezone – tunici koja se nosi kao haljina. To čak i nije klasična dnevna ljetna tunika-haljina, jer je crna, sjajna i - malo prekratka.

Ima u njoj nešto od večernje haljine, ali bogme i od spavačice. Noge, na koje je nataknula samo japanke, ipak su malo previše ogoljene.

Ključne riječi

Komentara 29

OB
-obrisani-
18:42 07.08.2010.

Pa kaj nam ne pokazete te noge skrtice novinarske

BZ
Branko Zajec
18:48 07.08.2010.

Tri fotografije, na kojima je \"moderno\" odjevena premijerka, sa preciznim opisom tunike, i japanki na bosim nogama, na žalost nije vidljivo. Kao da se netko potrudio sve opisano ne prikazati !! Niti vidimo noge, niti da su bose, pogotovo davo da su na njima japanke.

FE
Felicijen
04:17 08.08.2010.

Pa i Čobankoviću bi bilo ugodnije u ovakvoj tunici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije