Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjedočila majka

Potresni iskaz: 'Ne mogu zaboraviti sina, život mi ništa ne znači'

Robert Mežnarić, portal
Goran Kovacic/PIXSELL
10.04.2013.
u 15:11

Grubišić je ubijen u prosincu 2011. na Krku. Na osami, uza suhozid maslinika kod mjesta Strilčići pronađen je mrtav u lokvi krvi, a na njegovu tijelu bilo je 19 ubodnih rana.

-Moj Dorian i Robert bili su prijatelji, preko sina sam i ja poznala Roberta, dolazio je kod nas, nudila sam mu jesti i piti, njegovim curicama sam iz Italije donosila Nutele , a jednom mi je Dorian naručio da kupim i neku odjeću kao rođendanski poklon za djevojčice, no ne mogu reći kakav je i što je ni čime se bavio, nisam smatrala da ga trebam analizirati – dio je potresnog iskazivanja Antonije Grubišić, majke Doriana Grubišića, 32 godišnjeg Riječanina za čije je ubojstvo optužen Robert Mežnarić.

Grubišić je ubijen u prosincu 2011. na Krku. Na osami, uza suhozid maslinika kod mjesta Strilčići pronađen je mrtav u lokvi krvi, a na njegovu tijelu bilo je 19 ubodnih rana. Navodni motiv ubojstva je Mežnarićev dug od 10 tisuća eura Grubišiću. S Mežnarićem je Dorian prijateljevao, družili su se i odlazili u teretanu jer je Mežnarić bio bilder, a Dorian je, kazala je majka, puno polagao na izgled i istreniranost.

Svoj je iskaz, prekidan plačem, majka završila riječima da njoj život više ništa ne znači jer ne može zaboraviti sina s kojim je bila jako povezana, no u Mežnarića nije ni pogledala. Da su i majka i otac ubijenog iskreno vjerovali u prijateljstvo optuženog i njihova sina, o čemu su jučer govorili, svjedoči i tvrdnja oca koji je kazao da je, kad su doznali da je Dorian pronađen mrtav, najprije nazvao Roberta, ali mu se ovaj nije javljao.

Kobnog je dana, prema očevim rječima, rekao da ide u Zagreb po pirotehniku, a s majkom se čuo poslijepodne. Činilo joj se da je nekako tužan, no nije znala gdje je. Za svjedočenja majke i oca prijatelja za čije je ubojstvo optužen Mežnarić je bio miran, a nije reagirao ni na povike "životinjo, životinjo" koje mu je rodbina ubijenog uputila kad su ga dovodili u sudnicu.

>>Riječki bilder izbo nožem prijatelja zbog 10.000 eura duga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije