Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI DETALJE

Policija u raciji ilegalnog kafića pronašli osumnjičenog za ranije zločine. Mušterija urinirala pred njima

Google Maps
28.09.2021.
u 11:21

Policija je radi počinjenja prekršaja izdala prekršajne naloge počiniteljima, a djelatnici Državnog inspektora i civilne zaštite nastavljaju provoditi mjere u cilju procesuiranja 51-godišnjeg vlasnika objekta.

PU istarska izvijestila je javnost o detaljima racije koju su proveli u ugostiteljskom objektu u Rizzijevoj ulici u Puli 25. rujna u večernjim satima u suradnji s djelatnicima Državnog inspektorata i inspektorima civilne zaštite

Ističu kako je riječ o objektu koji već nekoliko mjeseci nije registriran za obavljanje djelatnosti, te da je tamo pronađen znatno veći broj osoba od dozvoljenog. U raciji su pronašli i neke koje su već tražili, ali i one koji tamo nisu trebali biti. 

Među prisutnima je bila i osoba koju su tražili zbog sumnje da je u noći s 23. na 24. rujna oštetila gume na deset vozila.

- Zatekli su i 48-godišnju ženu koja je trebala biti kod kuće u samoizolaciji, a utvrdili su i osam prekršaja nepropisnog parkiranja, četiri prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici te jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, s obzirom da je 35-godišnji gost objekta urinirao pred policijskim službenicima. Osim policije, protupravna ponašanja utvrdili su i djelatnici Državnog inspektorata i inspektori civilne zaštite koji su utvrdili više kršenja odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, kao što su nenošenje zaštitnih maski, nedostatak dezinficijensa i tople vode te prekoračenje dopuštenog broja osoba - navode iz policije.

Policija je radi počinjenja prekršaja izdala prekršajne naloge počiniteljima, a djelatnici Državnog inspektora i civilne zaštite nastavljaju provoditi mjere u cilju procesuiranja 51-godišnjeg vlasnika objekta

.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije