Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
14 1°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Kaj god! Kao i Mekel Anđa i ta se Fraukica rastala s mozgom. Ni jedna ni druga ne shaća ključnu stvar da su ti migranti poslani u Europu upravo zato da ju raskršćane i unište civilizacijski te potom islamiziraju korak ... prikaži još! po korak. Kao onda da se oni odreknu islama kad je njihova zadaća njegovo širenje na (nekada) kršćanskom Zapadu?! Briga njih za europsku demokraciju i europske "vrijednosti" (što je to zapravo?) koje bi trebali prihvatiti. Ionako su u islamu politiika te općenito društveni i gospodarski život neodvojivi od vjere i podređeni su joj. Druga je stvar to što je Euopra davno izgubila svoju dušu, a bome i um pa sad ne vidi u kojem grmu leži islamski zec, nego neumno trabunja o nekakvoj multikuluralnosti i suživotu, dok joj sve to ne prisjedne, ali tad bi moglo biti prekasno za popravljanje nanesene štete. Dok će Eiropljanka roditi jedno dijete ili ni jedno, dotle će ih migrantica roditi petero ili šestero, pa da za dvasesetak- tridesetak godina vidiš multikulturalnosti i suživota, ali zna se u čiju korist. Tko ne vjeruje neka se samo prijsjeti kako su Albanci visokim nataliteton za četrdrestak godina od Srba na Kosovu napravili manjinu u na kraju se na osnovi brojnosti izborili za državu. Aferim.

 • @ploto@:

  Petry tek sada pokazuje čiji je stvarni kadar.Njemcima su isprali mozak i ova nasilna invazija muslimanskih migranata iza koje stoji judeomasonerija je završi čin u udaru na opstojnost njemačke nacije.

 • Gustirna:

  Kako li extremna jugofasisticka hina dijeli epitete drugima...

Još iz rubrike Vijesti

Sudanese military officer keeps guard as Ethiopians who fled war in Tigray region, gather to receive relief supplies from the World Food Programme at the Fashaga camp on the Sudan-Ethiopia border in Al-Qadarif state
GRAĐANSKI RAT U ETIOPIJI

Nobelovac za mir: Imate 72 sata da se predate ili ćemo vas uništiti

euri
KAKAV POTEZ!

Njemački bračni par ostavio svoje bogatstvo neočekivanom nasljedniku, no uz posebni uvjet

ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENJE

Liječnik objavio video: Što vide ljudi koji umiru od COVID-a