Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA ČELNICA AFD-A
Povratak na članak

Petry: 'Integracija je moguća ako Islam odbace kao političku opciju'

Petry je napustila AfD nakon dugotrajnih svađa s ekstremnijim dijelom stranke koji koketira s nacističkom prošlošću

Komentari 5

DU
Deleted user
15:56 01.10.2017.

Kaj god! Kao i Mekel Anđa i ta se Fraukica rastala s mozgom. Ni jedna ni druga ne shaća ključnu stvar da su ti migranti poslani u Europu upravo zato da ju raskršćane i unište civilizacijski te potom islamiziraju korak po korak. Kao onda da se oni odreknu islama kad je njihova zadaća njegovo širenje na (nekada) kršćanskom Zapadu?! Briga njih za europsku demokraciju i europske "vrijednosti" (što je to zapravo?) koje bi trebali prihvatiti. Ionako su u islamu politiika te općenito društveni i gospodarski život neodvojivi od vjere i podređeni su joj. Druga je stvar to što je Euopra davno izgubila svoju dušu, a bome i um pa sad ne vidi u kojem grmu leži islamski zec, nego neumno trabunja o nekakvoj multikuluralnosti i suživotu, dok joj sve to ne prisjedne, ali tad bi moglo biti prekasno za popravljanje nanesene štete. Dok će Eiropljanka roditi jedno dijete ili ni jedno, dotle će ih migrantica roditi petero ili šestero, pa da za dvasesetak- tridesetak godina vidiš multikulturalnosti i suživota, ali zna se u čiju korist. Tko ne vjeruje neka se samo prijsjeti kako su Albanci visokim nataliteton za četrdrestak godina od Srba na Kosovu napravili manjinu u na kraju se na osnovi brojnosti izborili za državu. Aferim.

VL
PL
@ploto@
14:57 01.10.2017.

Petry tek sada pokazuje čiji je stvarni kadar.Njemcima su isprali mozak i ova nasilna invazija muslimanskih migranata iza koje stoji judeomasonerija je završi čin u udaru na opstojnost njemačke nacije.

VL
GU
Gustirna
23:21 01.10.2017.

Kako li extremna jugofasisticka hina dijeli epitete drugima...

VL
Avatar BUJICA
BUJICA
14:24 01.10.2017.

Nažalost,Islamska vjera je izpolitizirana,zahvaljujući is.teroristima,ali i zapadnim političarima!

VL
GO
goran2hr
07:53 02.10.2017.

Dobro piše "bivša" čelnica.... jučerašnja, Dakle bivša..., a danas lijevo liberalni trojanski konj. Sa svojim stavovima da imigracija ipak može, uz tobože "ali", trebala je izaći prije izbora, ovako je prevarila birače, a pravoj desnici maznula glas. Svejedno, i bez nje, veliki uspjeh za AfD.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.