Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOJE U BOLNICI

Izgubili su ravnotežu: Par koji je pao sa zida u Dubrovniku bio pod utjecajem alkohola

Sve brojniji turisti u obilasku znamenitosti Dubrovnika
Grgo Jelavic/PIXSELL
26.08.2023.
u 21:17

Par je bio teško ozlijeđen te su oboje hitno prebačeni u Opću bolnicu Dubrovnik. Djevojka (26) je u kritičnom stanju te je na odjelu intenzivne njege, dok je muškarac (34) operiran na Odjelu traumatologije

Mladić i djevojka iz Australije koji su sinoć oko 2.30 sati pali sa zida na Pilama u Dubrovniku bili su u alkoholiziranom stanju, doznaje Dubrovački dnevnik.

Podsjetimo, par je bio teško ozlijeđen te su oboje hitno prebačeni u Opću bolnicu Dubrovnik. Djevojka (26) je u kritičnom stanju te je na odjelu intenzivne njege, dok je muškarac (34) operiran na Odjelu traumatologije. 

Naknadno se doznaje kako je djevojka imala tri promila alkohola u krvi, dok su muškarcu izmjerili 2,10 promila. Neslužbeno se ranije doznalo par se nije pokušavao popesti na zid već je na njega bio naslonjen, a ravnotežu su izgubili kada se djevojka htjela nasloniti na muškarca. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Srušio ogradu i zid da bi građani mogli prolaziti: Radnici hotela ih zalijevali vodom, otimali kabel...

Ključne riječi

Komentara 5

MO
moroder12
23:46 26.08.2023.

Popesti? Predobro…

DU
Deleted user
22:08 26.08.2023.

Nemoj reć? Pod utjecajem alkohola? Nemoguće. To je vjerojatno svima bilo jasno kad ste objavili prvi članak danas.

Avatar Osprey
Osprey
07:13 27.08.2023.

Obzirom da je ovo 100-ti put, stavite ogradu....lmao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije