Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PODRŠKA

VIDEO Ovo se u posljednje vrijeme rijetko viđa: 'Svaki dan je tu, u svakom smislu'

Doris Bender
Foto: Facebook/Doris Bender
1/3
01.11.2022.
u 19:01

- Pa tko bi mogao u današnje vrijeme kada te gledaju samo kao pacijenta i broj ostat imun na ovakvu scenu? - navela je Doris Bender i zahvalila se liječnici prof. dr. sc. Sanji Popović Grle

Doris Bender na liječenju je u Klinici za plućne bolesti Jordanovac, a na svom je Facebook profilu objavila dirljiv video i poruku koju je posvetila svojoj liječnici prof. dr. sc. Sanji Popović Grle. Liječnica, koja ju na snimci čvrsto drži u zagrljaju, djevojci je velika podrška i ona, kako navodi Doris Bender, nikada nije odustala. 

- Profesorica, šefica odjela, doktorica, ma sve moguće titule, ali ne mogu nadmašiti jednu, a to je najveća podrška i čovjek s velikim srcem. Uz toliko posla, obaveza, ta žena je prije svega ima jednu veliku empatiju koje fali jako puno te spada u, mogla bi slobodno reći, 5% liječnika kojima nisi samo pacijent. Meni izoliranoj trenutno, a i posljednjih godinu dana, ovo jako puno znači, razgovori, dodir, zagrljaj i ona to prepoznaje…- navela je Doris Bender na svom profilu.

- Nažalost, unatoč i njenom i mom trudu, strpljenju ne ide na bolje, ali znate nikada nije odustala, nikada. Svaki dan je tu, u svakom smislu se trudi. Nebrojeno puta smo se i ja i ona rasplakale em od nemoći kad sve pokušavaš, em od loših nalaza, ma svega… A i ostalo medicinsko osoblje kada nas vide ovako. Pa tko bi mogao u današnje vrijeme kada te gledaju samo kao pacijenta i broj ostat imun na ovakvu scenu? Njoj ide smiješak čim dođe na vrata sobe nebitno koliko loše bila. Zauvijek zahvalna na njoj. Prof. dr. sc. Sanja Popović Grle - dodaje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije