Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O porazu

Otac predsjednice: 'Kokice, ja sam presretan. Ma ne bih ja ovo radio za cijelu Hrvatsku'

Branko Grabar, otac Kolinde Grabar-Kitarović
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/9
06.01.2020.
u 15:14

Istaknuo je kako nema razloga za brigu

Nakon sinoćnjeg poraza Kolinde Grabar-Kitarović, njezin otac Branko Grabar kazao je novinarima da je on presretan te da je ovime najviše na dobitku Jakov Kitarović.

"Kokice, ja sam sretan i zadovoljan. Presretan. Da se riješila ovoga čuda što je dosad radila. Noć i dan, nikada mira. I što je njoj to trebalo? Ništa. Muž njen je najviše dobio", kazao je ističući kako nema razloga za tugu, prenosi N1.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

"Tužan? Zašto bih bio tužan? Nije polomila noge. Ona je vrijedna, ona je sposobna, ona će napraviti sve živo. Ona može poći na kraj svijeta. Ma ne bih ja ovo radio za cijelu Hrvatsku, što je ona radila. Neka je ovo onako kako je. Ja nikada nisam bio tužan i neću biti. Ja bih bio tužan da joj se ne daj bože nešto dogodilo, da se polomila, da je bolesna. Onda bih bio tužan. Zašto da sada budem tužan? Zbog čega? Nema šanse", zaključuje.

Komentara 63

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:50 06.01.2020.

Nadam se da ce Milanovic prodrmati HDZ, i da im bude jasno da glasaci nisu dali glas Pupovcu, Kartaziju i slicnima, i da se nesto pita narod, do tad Skoro, Milanovic dobvaju glasove..

DU
Deleted user
16:28 06.01.2020.

Evo, vraćaju se svi koji su otišli, vraća se tito, vraća se perković, vraća se mesić, sve je krenulo na boljeee

DU
Deleted user
16:27 06.01.2020.

Ako vam je za sve u životu i državi kriva KGK, onda će po toj logici sada biti sve super, napredno, lijepo, gospodarstvo će rasti 7%. Evo, čekam da krene nova era.... Čekaaaam.. iiiiii??? Čekam.....................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije