Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskok-ova optužnica

Optužnica postala pravomoćna, suspendirana Željka Marković

željka marković
Nel Pavletić/PIXSELL
16.04.2012.
u 23:44

Ravnateljica riječke Direkcije za poslovne objekte optužena je zbog zlouporabe položaja i ovlasti te primanja mita

Ravnateljica Direkcije za poslovne objekte Grada Rijeke Željka Marković suspendirana je nakon što je optužnica, koju je USKOK protiv nje podigao zbog zlouporabe položaja i ovlasti te primanja mita, postala pravomoćna, piše Novi list.

- Mi optužnicu nismo dobili ali nam je bila dovoljna informacija da je optužnica pravomoćna. Željka Marković udaljena je iz službe odnosno suspendirana je do pravomoćnog okončanja sudskog postupka - potvrdio je gradonačelnik Vojko Obersnel.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Komentara 3

JS
ja sam gladan
07:24 17.04.2012.

Nije ona sama trpala lovu u jastučnicu. Bitan je drug Slinić!

MA
medjimurac.at
08:07 17.04.2012.

TO vam je citav clanak u par redova na tu temu???? Ma bas ste jaki novinari !

DU
Deleted user
12:50 17.04.2012.

A kada ce USKOK dati uhititi Obersnela i ostalu crvenu lopovsku bagru? Markovicka je samo jedan kotacic u cijelom motoru prijevara u Rijeci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije