Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV LIK

Obijao poduzeća i preskakao ograde da bi krao građevinski materijal i drvene palete

Tvornica lakih metala Šibenik prve radnike o?ekuje ve? tijekom sljede?eg tjedna
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
20.12.2022.
u 14:16

Ukradeno je odvozio unajmljenim kombijem pa prodavao preko društvenih mreža

Za krađe, teške krađe, pokušaje krađe, računalnu prevaru... sumnjiči se 38-godišnjak, koji je zbog toga kazneno prijavljen. Zagrebačka policija sumnjiči ga da je od sredine listopada u istočnom djelu Zagreba dolazio do prodajnih i građevinskih poduzeća.

Ponekad bi provalio, a ponekad bi preskočio ogradu. Nakon što bi provalio, krao je alat, opremu za građenje kao i građevinski materijal. Osim toga ukrao je i 70 drvenih paleta. Sve to potom je odvozio kombijem kojeg bi unajmio prije krađa. U jednom slučaju je odustao od krađe i pobjegao neobavljena posla.

Osim što je krao drvene palete, miješalice, oplate te razne pile tijekom jedne provale dokopao se novca i bankovne kartice pomoću koje je potom podigao s bankomata 10.000 kuna. Nadalje, 38-godišnjaka se sumnjiči i da je u dva navrata iz krugova trgovačkih poduzeća te jednom s prostora gradilišta otuđio izolacijski građevinski materijal, građevinsku opremu te 30 drvenih paleta.

Dio stvari koje je ukrao, 38-godišnjak je potom prodao preko društvenih mreža. Ukupna šteta je 85.000 kuna. Dio ukradenih stvari je nađen i vraćen vlasnicima, a kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom se nastavlja.

VIDEO Britanci opet kližu i hodaju po zaleđenom jezeru gdje su prije nekoliko dana poginula četiri dječaka!

Ključne riječi

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec3.0
14:29 20.12.2022.

Tko normalan krade 70 paleta???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije