Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozivi na uhićenje novinarke

Novinarka prestižnog Guardiana dobila otkaz nakon što je napisala ovo o Trumpu

Donald Trump i Barack Obama
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
12.11.2016.
u 11:38

Nakon toga dobila je otkaz, a nakon brojnih negativnih komentara i kritika, njeni profili na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru, deaktivirani su. Kod mnogih je izazvala bijes i pozive da se njome pozabavi i istraži i FBI.

Pobjeda Donalda Trumpa izazvala je brojne reakcije diljem svijeta, a prosvjednici su na ulicama SAD-a treću noć za redom izvikujući parole: "Trump nije naš predsjednik".

I novinarka The Guardiana Monisha Rajesh imala je svoje mišljenje o Trumpovoj pobjedi, ali sasvim subjektivno, nije ga zadržala za sebe.

Na Twitteru je napisala da je vrijeme za atentat na novoizabranog američkog predsjednika. Nakon toga dobila je otkaz, a nakon brojnih negativnih komentara i kritika, njeni profili na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru, deaktivirani su. Kod mnogih je izazvala bijes i pozive da se njome pozabavi i istraži i FBI.

"Je li Guardian već predao novinarku policiji?" Tek je jedna od objava ljutitih korisnika na Twitteru.

>>Trump već odustao od prvog obećanja?

>>Trump iz kampanje razlikuje se od onog koji ulazi u Bijelu kuću

Komentara 86

BI
bijelocrveni
11:50 12.11.2016.

Ljevicarska tolerancija! Kuda ide ovaj svijet? Oni koji se pozivaju na uvazavanje razlicitosti bi ubijali neistomisljenike. Fasizam 21. stoljeca!

Avatar Abcd....
Abcd....
12:04 12.11.2016.

Antifasisticke suze su u zadnja 3 dana digle razinu mora i oceana za bar 2 metra.

KI
kimi
12:29 12.11.2016.

Pozivati na antentat nije sloboda govora, treba razlikovati slobodu i anarhiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije