Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žena hrvatskog podrijetla ubila troje djece

Novi detalji tragedije u Australiji: 'Činilo mi se da je bila malo povučena'

Australska policija
Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL
1/2
15.01.2021.
u 20:25

Tijela Claire (7), Anne (5) i Matthewa (3) te njihove majke Katie otkrivena su u četvrtak popodne u njihovu domu u Tullamarineu

Strašna tragedija dogodila se u Australiji, javljaju tamošnji mediji. U kući obitelji Perinović u Melbourneu policija je pronašla četvero mrtvih – majku i troje djece. Tijela Claire (7), Anne (5) i Matthewa (3) i njihove majke Katie otkrivena su u četvrtak popodne u njihovu domu u Tullamarineu, u sjevernom predgrađu.

Policija sumnja da ih je ubila njihova majka, koja je nakon toga i sebi oduzela život. Ubojstva su šokirala ovu inače mirnu i tihu zajednicu. Katie je bila hrvatskog podrijetla. Njezin suprug Tomislav Perinović pozvao je hitnu pomoć, a policija ga je ispitala prije nego što je pušten bez optužbe. Iz odjela za ubojstva izvijestili su da je 48-godišnji otac odmah pušten iz zatvora nakon što je utvrđeno da on nije bio uključen u ubojstva.

– Istražitelji ne vjeruju da je 48-godišnjak bio umiješan u incident. Ne tražimo nikoga dalje u vezi s tim pitanjem – objavila je policija.

Prema navodima susjeda, Katie se posljednjih nekoliko mjesec ponašala čudno i mišljenja su da je pala u depresiju. Prije tri mjeseca dala je otkaz na poslu, gdje je radila kao fizioterapeutkinja, navodi lokalni portal News9. Slomljeni prijatelji i obitelj još uvijek se pokušavaju pomiriti s tragedijom. Prijateljica obitelji rekla je da je srela Katie Perinović prije nekoliko tjedana. Činila joj se drukčijom.

– Tog dana činilo mi se da je pomalo povučena. Nije to bila ona uobičajena, vesela Katie koju je zanimalo što drugi rade – rekla je prijateljica Marie Groves. Susjed John rekao je da je majka troje djece bila ljubazna osoba, a troje braće i sestara divno.

– Djeca su uvijek bila lijepo odjevena, a ona uvijek pristojna – rekao je. Adrian Glasby, ravnatelj Christopherove katoličke škole u zračnoj luci West, koju je pohađalo dvoje djece, opisao je da je školska zajednica “duboko šokirana”.

– Naša školska zajednica šokirana je ovom potresnom viješću. Izražavamo iskreno suosjećanje obitelji Perinović i svima koji se trude shvatiti ovaj tragičan događaj – rekao je Glasby.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije