Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA TRAŽI POČINITELJE

VIDEO Mladić iz Srbije mučki ubijen na ulici u SAD-u dok je šetao psa. Htjeli su ga opljačkati

15.01.2021.
u 13:16

Inače, Milan Lončar porijeklom je iz Srbije, ali je odrastao i školovao se u Philadelphiji. Tamo je i diplomirao na sveučilištu Temple u prosincu prošle godine.

Mladić srpskog porijekla Milan Lončar (25) svirepo je ubijen preksinoć dok je šetao psa u SAD-u i to nekoliko stotina metara od svog doma u Breweryju, gradiću nadomak Philadelphije.

Naime, njega su nasred ulice presrela, a zatim i ubila dvojica muškaraca koja su ga prethodno pokušala opljačkati. Na snimci koje su zabilježile nadzorne kamere može se vidjeti kako Lončaru prilaze spomenuti muškarci. Jedan mu prilazi s leđa dok mu drugi prilazi licem u lice s pištoljem u ruci.  

Činilo se kako muškarci samo prijete Lončaru s ciljem oduzimanja novca, no nekoliko sekundi kasnije razbojnik je ispalio hitac u prsa nesretnog mladića. 

Lončar u tom trenutku počinje obilato krvariti te se na snimci vidi kako u lošem i drhtavom stanju pokušava iz džepa izvaditi mobitel vjerojatno pokušavajući potražiti pomoć. No, ubrzo je nepomično pao na tlo dok je pas ostao pokraj tijela. Tamošnja policija ubrzo je pronašla mladića u lokvi krvi i u besvjesnom stanju.

Prevezen je u obližnju bolnicu, no nažalost prostrjelna rana bila je kobna. Uličari koji su počinili ovo okrutno ubojstvo nestali su s mjesta zločina, a policija još uvijek traga za njima. 

Inače, Milan Lončar porijeklom je iz Srbije, ali je odrastao i školovao se u Philadelphiji. Tamo je i diplomiralo na sveučilištu Temple u prosincu prošle godine. 

 

Komentara 68

MK
mksdk
13:54 15.01.2021.

"Homicide 3000 block of W Jefferson St DC 21 22 002559" - Ovdje je snimka na osnovu koje policija traži ubojice i tu se vidi ono što mediji kontinuirano odbijaju objavljivati... rasa (osim kada se radi o širenju antibjelačke propagande). Za info, crnci čine 7x više ubojstava u americi od bijelaca (gledano po glavi stanovnika) i vjerojatnost da će nasumični crnac ubiti bijelca je 11x veća nego obrnuto, a ipak propagandistička naracija u medijima želi ostaviti dojam da je situacija obrnuta.

KP
konzervativni_preporod
15:14 15.01.2021.

Novinar zaboravio napisati da su počinitelji dosta crni tj crnci

DU
Deleted user
15:53 15.01.2021.

Prestrašno! Naježio sam se. Ovako hladnokrvno ubiti mirnog čovjeka nasred ceste! Nadam se da će ih policija naći, nadam se da će pružiti otpor pri uhićenju, nadam se da će policajci u njih ispaliti sve što imaju u spremnicima pištolja...i nadam se da NEĆE biti prosvjeda zbog prekomjerne i "potpuno neopravdane" uporabe sile policije, BLM aktivizma, klečanja po ulicama i sličnih sranja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije