Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN JE

Njemački vojnik ubio četiri osobe pa se predao policiji: Među stradalima i dijete

Shots fired in the district of Rotenburg
Foto: Kai Moorschlatt/DPA
1/3
01.03.2024.
u 10:12

Osumnjičeni počinitelj predao se nakon napada u četvrtak navečer i uhićen je, rekli su istražitelji. Policija je rekla da se privatni problem "ne može isključiti" kao motiv za zločin.

Vojnik njemačkog Bundeswehra osumnjičen je da je ubio četiri osobe u okrugu Rotenburg u Donjoj Saskoj, prije nego što se predao, objavili su u petak policija i tužiteljstvo.

Među ubijenima, čija su tijela pronađena ranije tijekom dana, nalazi se i jedno dijete. Ubojstva su počinjena na dvije lokacije - u kući u Westervesedeu u općini Scheesel i u Bothelu u okrugu Rotenburg.

Osumnjičeni počinitelj predao se nakon napada u četvrtak navečer i uhićen je, rekli su istražitelji. Policija je rekla da se privatni problem "ne može isključiti" kao motiv za zločin. U istrazi je angažiran veliki broj policijskih službenika.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Ubojstvo u Velikoj Gorici: Ubio majku, okružili ga u kući specijalci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije