Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKTIKA U SABORU

Nino Raspudić uputio repliku - supruzi Mariji Selak Raspudić

Foto: Sabor TV
1/2
23.07.2020.
u 23:09

U nastavku rasprave Miro Bulj i Nino Raspudić su sebi redovito dizali replike i nastavili izlagati svoje teme. Nešto kasnije u raspravi je Marija Selak Raspudić replicirala svome suprugu

Marija Selak Raspudić u Saboru se u pojedinačnoj raspravili obratila ostalim zastupnicima s pitanjem tj. problemom obrazovanja.

Navela je kako je vrlo teško raditi u sektoru obrazovanja, posebice u vrijeme pandemije. Također, dodala je i kako to nije problem samo zaposlenicima u sektoru obrazovanja, već i roditeljima djece.

Dodala je kako bi se sustav obrazovanja trebao sustavno mijenjati te je u moru problema koji su vezani uz obrazovanje postavila i pitanje budućem ministru obrazovanja.

Na njezinu raspravu ubrzo je replicirao i njezin suprug Nino Raspudić koji se prije nego što je podigao ruku za uzvraćanje replike došaptavao s Mirom Buljem. 

Naime, očito je riječ o dogovorenoj taktici u klubu Mostovih zastupnika jer tik prije nego što je Nino Raspudić podignuo palicu za repliku, nešto mu je tiho dobacio Miro Bulj, koji je govorio prije Marije Selak Raspudić.

U nastavku rasprave Miro Bulj i Nino Raspudić su sebi redovito dizali replike i nastavili izlagati svoje teme. Nešto kasnije u raspravi je Marija Selak Raspudić replicirala svome suprugu. 

Ante Sanader: Imamo jednu repliku...

Nino Raspudić: Uvažena zastupnico Selak Raspudić...

Marija Selak Raspudić: Čekaj, čekaj...

Nino Raspudić: Jel mogu? Molim vas ponovno vrijeme jer sam bio ometen... (omela ga je bila zvonjava mobitela zastupnice Dalije Orešković)

I u samoj završnici maratonskog dana u Saboru supružnici Raspudić su zadobili pozornost kolega. Naime, Nino Raspudić je tražio povredu članka Poslovnika 231 zbog ometanja zastupnice Marije Selak Raspudić dok je iznosila svoju repliku. Zastupnici su se pritom nasmijali, a predsjednik Sabora Gordan Jandroković je ustvrdio da je to doista članak Poslovnika koji regulira ometanje, ali "to se nije dogodilo, možda ste vi osjetljiviji na to od nas ostalih, ali drugi nisu primjetili to ometanje", odgovorio je Jandroković Nini Raspudiću.

Komentara 77

KO
Kološanin
18:30 23.07.2020.

Most obnovio cirkusu dužinu, a repertoar i izvedba ostali isti.

DU
Deleted user
20:16 23.07.2020.

Još samo fali da se posvete bračnim dužnostima u sabornici...

PL
@ploto@
19:19 23.07.2020.

Ej Raspudići,niste se dobro dogovorili za prvi igrokaz.Morate još vježbati kod kuće.Zamolite Keruma da vam pričuva bebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije