Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet JE NIJE PONIJELA

Vidović Krišto i danas u Saboru bez maske, usta je prekrila maramom

Karolina Vidović Krišto
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
23.07.2020.
u 10:40

Novinari su je prije ulaska u Sabor pitali gdje joj je maska na što se ona nasmijala i odgovorila ''Tu je'', pokazujući na torbu koju je nosila. No, čini se da nije bilo tako

Zastupnica Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto i danas je u Sabor došla bez maske.

Novinari su je prije ulaska u Sabor pitali gdje joj je maska, na što se ona nasmijala i odgovorila: ''Tu je'', pokazujući na torbu koju je nosila.

No, čini se da je ipak nije imala jer je u sabornici sjedila bez maske, a usta je prekrila maramom koju je imala oko vrata.

Jučer ju je, podsjetimo, predsjednik Sabora Gordan Jandroković upozorio da mora nositi zaštitnu masku.

– Objasnite zbog čega nosimo maske, rekli ste ''zatvoreni prostor'', a puno su manji prostori kafića i hodnika i tamo ih nitko ne nosi. U sabornici ih isto skinemo kad govorimo – upitala ga je ona potom.

 

Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
12:39 23.07.2020.

Maska nije hrvatski izum. Čitav svijet, milijarde ljudi poštuju i čuvaju jedan drugoga noseći maske. A različitih Pernara uvijek će biti.

MI
Milas
12:38 23.07.2020.

Ne bi bilo dobro ni za nju ni za stranku da bude zapazena po incidentnom ponasanju. Ima vaznijih tema gdje bi se trebala iskazati.

PB
priska.bresci
21:00 23.07.2020.

I ta bi trebala biti uzor ? sramota umišljena i arogantna prema drugima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije