Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obdukcija utvrdila

Nije provaljeno u stan, Žarko Susić umro prirodnom smrću

Žarko Susić
Foto: VL
1/3
27.04.2010.
u 15:21

Stručnjaci Zavoda za sudsku medicinu na Šalati moći će kroz nekoliko dana utvrditi je li pokojni novinar preminuo od infarkta ili moždanog udara.

Obdukcijom tijela Žarka Susića (95), pronađenoga mrtvog u stanu u središtu Zagreba u ponedjeljak, utvrđeno je da je preminuo prirodnom smrću. Stručnjaci Zavoda za sudsku medicinu na Šalati, doznajemo, moći će kroz nekoliko dana, kada obave sve potrebne analize, utvrditi je li pokojni novinar preminuo od infarkta ili moždanog udara.

Žarko Susić prvi je tekst objavio 1934. godine u Jutarnjem listu. S Miroslavom Habunekom osnovao je Ilustrirane sportske novine koje 1945. postaju Narodni sport, a 1962. Sportske novosti.

Susić je bio novinar i urednik sportske rubrike Vjesnika te izvještavao sa 16 olimpijskih igara. Dobio je posebno priznanje Međunarodnoga olimpijskog odbora za doprinos sportskom novinarstvu te je odlikovan i nagradom Franjo Bučar, najvišom sportskom nagradom u Hrvatskoj. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije