Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Križanje Branimirove i Mandlove

Nesreća u Zagrebu: Auto naletio na električni skuter, vozač preminuo na mjestu

Zagreb: U prometnoj nesreći poginuo vozač električnog skutera
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/2
09.10.2021.
u 22:42

Nesreća se dogodila na servisnoj cesti u zoni raskrižja Branimirove i Mandlove ulice, pod za sada neutvrđenim okolnostima.

Osobni automobil večeras oko 21.35 sati u Zagrebu naletio je na muškarca koji se vozio na električnom skuteru. Vozač skutera na mjestu je preminuo, izvijestila je zagrebačka policija.

Nesreća se dogodila na servisnoj cesti u zoni raskrižja Branimirove i Mandlove ulice, pod za sada neutvrđenim okolnostima.

Više će biti poznato nakon policijskog očevida koji je u tijeku.

Komentara 27

PR
Prekosutra
22:57 09.10.2021.

Koliko covjek mora imati pameti u svojoj glavi kako bi shvatio da pri upravljanju prometnog vozila mora 100% biti fokusiran na kompletnu prometnu situaciju od trenutka kad je krenuo pa sve do trenutka kad je (sretno) stigao do cilja!

TO
TORQUEMADA
08:27 10.10.2021.

S obzirom na to što sve imamo prilike vidjeti na gradskim ulicama a tiče se električnih romobila, pravo je čudo da nema više poginulih vozača tih vozila. Njihovo divljačko ponašanje u prometu, osobito prema pješacima, koje nije regulirano propisima i stoga nije pod nadzorom policije, vjerojatno proizvodi dosta ozlijeđenih srušenih umirovljenika i bakica s frakturama o kojima se ne piše. Jurnjava u slalomu između prolaznika, nerijetko brzinama od oko 50km/h i sigurnosni užas koji iz toga proizlazi mora u nama izmamiti zadovoljstvo ovakvim vijestima, iako to baš nije u skladu s trenutno važećim ćudoređem. Kada bi se konačno napravilo reda i poslalo policiju na ulice, sačuvali bi se životi i jednih i drugih. Ali društvu kojem nije stalo do sebe preostaje jedino da se istrijebi, pa i na ovaj način.

SV
Svedo
22:54 09.10.2021.

zalosno, skuteri voziju ko zadnje budale da samo sebe vide a svi ostali su krivi i eto jedan zivot bez veze i jadni roditelji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije