Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNA BRZINA

Detalji nesreće kod Vrbovca: Mladić (21) vozio prebrzo pa u zavoju sletio s ceste, prevrnuo se i poginuo

Nesreća kod Karlovca
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
06.10.2021.
u 11:00

Po ulasku u lijevi blagi zavoj zbog neprilagođene je brzine izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju sletio na mekani teren s istočne strane kolnika

Mladić (21) poginuo je 5.listopada oko 23.30  nesreći na području Vrbovca. Kako je priopćila zagrebačka policija, upravljao je Audijem zagrebačkih oznaka te se kretao Županijskom cestom 3052 u smjeru sjeveroistoka.

Po ulasku u lijevi blagi zavoj zbog neprilagođene je brzine izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju sletio na mekani teren s istočne strane kolnika. Naletio je na smjerokazni stupić, a zatim se zanio i prevrnuo. Na mjestu je poginuo.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:58 06.10.2021.

evo ginu ljudi i kad nema kanala za one koji tvrde da su kanali problem a ne brzina. žalosno je da mladi život ode a život tek počeo, ne znam jesmo li mi (starije generacije) imali sreće, da li je manje prometa bilo ili su bili auti takvi da nismo vozili toliko brzo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije