Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA AUTOCESTI

Sekunda do nesreće: Pogledajte kako je reagirao vozač Škode na neopreznu vožnju drugog auta

Facebook screenshot
04.10.2021.
u 14:15

Nakon što je otišao u lijevu traku, vozač Škode koji je s većom brzinom dolazio iz te trake morao je naglo skrenuti kako ne bi došlo do sudara

Da neopreznih vozača ima baš svugdje, pokazala je nova snimka koju je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. 

Do prometne nesreće umalo je došlo na autocesti prema Zagrebu kada je neoprezni vozač Forda krenuo u prestrojavanje u drugu prometnu traku bez ikakve signalizacije. 

Nakon što je otišao u lijevu traku, vozač Škode koji je s većom brzinom dolazio iz te trake morao je naglo skrenuti kako ne bi došlo do sudara. 

- Škoda na testu izbjegavanja loša, šaljivo su opisali situaciju sa stranice, a snimka je nastala ove nedjelje. 

>> VIDEO U nekoliko gradova prosvjedi ispred bolnica zbog uvođenja Covid potvrda, Berošu vikali: “Izdaja! izdaja!”


 

Komentara 8

BE
bezobrazna
19:53 04.10.2021.

jel se vi stvarno čudite ovome? ne vozite se baš po zagrebu jel da... na dnevnoj bazi viđam vozače poput ovog na cesti.

AA
aabbcc
20:44 04.10.2021.

Zavisi, vozac skode nije smjeo dolaziti vecom brzimom od dozvoljene jer tada je on u prekrsaju ili mozda samo losa kontrola mrtvog ugla bez obveznog pogleda preko ramena (stariji retrovizori) vozaca ispred.

ŠO
šolman
23:07 09.10.2021.

Nigdje se ne vidi da ovaj vozi 60 na sat. Ali se vidi da vozac Skode vozi prebrzo, ne samo u odnosu na ovoga koii mu je izletio u trak, nego i u odnosu na ostale sudionike u prometu. I doslovce divlja po cesti prelazeci iz traka u trak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije