Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijačice

Navijačice zbog besparice propustile svjetsko prvenstvo

livi
Ivica Beti/VLM cakovec@vecernji.net
16.12.2011.
u 07:03

Među 2600 navijačica iz cijele Europe Livi je osvojio prvo mjesto u juniorskoj kategoriji, drugo u juniorskom "group stuntu" i treće u kadetskoj kategoriji, čime je potvrđen visok rejting

Cheerleadersice Livi uspjele su na sedmom Elite Beach cupu u Berlinu obraniti naslov prvakinja iz prošle godine. Među 2600 navijačica iz cijele Europe Livi je osvojio prvo mjesto u juniorskoj kategoriji, drugo u juniorskom "group stuntu" i treće u kadetskoj kategoriji, čime je klub potvrdio visok rejting koje uživa na elitnim europskim natjecanjima.

U ovoj godini cheerleadersice iz Čakovca osvajale su prva mjesta na europskim kupovima u Italiji, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Škotskoj, a veliki uspjeh bio je i treće mjesto na Europskom prvenstvu u Ljubljani te plasman na svjetsko prvenstvo u Hong Kongu. Na žalost, zbog nedostatka novca  tamo nisu otputovale.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
07:38 22.12.2011.

a što nisu ušle u politiku, pa uzele dio velikih donacija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije