Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

'Navijači' napali policiju bocama i pirotehničkim sredstvima; jedan policajac je ozlijeđen

Šibenik:  Policijski kombi intervente policije
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
09.02.2023.
u 12:27

Skupina je koristila zabranjena pirotehnička sredstva, a po dolasku policije ista su počeli bacati na službenike, a gađali su ih i staklenim bocama i drugim predmetima

Policija provodi kriminalističko istraživanje u svezi događaja od sinoć na predjelu Jazina u Zadru. Jučer, 8. veljače 2023. godine oko 17,30 sati u Ulici Marka Marulića u Zadru, ispred Dvorane Jazine i na dijelu kolnika okupio se veći broj osoba koje su koristile zabranjena pirotehnička sredstva, narušavajući javni red i mir te onemogućavajući nesmetan prolaz sudionicima u prometu.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, okupljene osobe oglušile su se na više upozorenja i naredbi policijskih službenika te je su nastavile s protupravnim ponašanjem.

Potom su, oglušujući se na izdane naredbe, bacajući pirotehnička sredstva u smjeru policijskih službenika, bacali i staklene boce i druge razne predmete pogodne za ozljeđivanje na policijske službenike, nakon čega su policijski službenici uporabili sredstva prisile prema većem broju osoba.

Jedan policijski službenik je pritom ozlijeđen, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, kao i nastale materijalne štete. Doznajemo da je riječ o osobama koje se predstavljaju kao navijači KK Zadra i da se sve događalo u vrijeme sastanka u KK Zadru zbog neriješenih financijskih dubioza u klubu.

VIDEO U zagrebačkim Utrinama izgorjelo više automobila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije