Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija provjerava dojavu

Napad u Ilici: Trudnica tvrdi da ju je napala "žena omotane glave"

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
03.02.2016.
u 20:09

Nepoznata žena udarila ju je u desni obraz. Nakon toga udaljila se u nepoznatom smjeru, a uznemirena 30-godišnjakinja odmah je okrenula 192.

Zagrebačka policija jučer oko podne zaprimila je dojavu o napadu na trudnicu (30) u zagrebačkoj Ilici.

Kako je žrtva ispričala za portal Index.hr, navodno ju je na ulici iz čistog mira napala "žena omotane glave" koja joj je na tečnom engleskom kazala da mrzi Hrvatsku i Hrvate.

Nepoznata žena udarila ju je u desni obraz. Nakon toga udaljila se u nepoznatom smjeru, a uznemirena 30-godišnjakinja odmah je okrenula 192.

Policija je odmah nakon incidenta pregledala širu zonu mjesta događaja, ali napadačicu nisu pronašli. Istraga se nastavlja te se provjerava točnost dojave i ostale okolnosti. 

>> Zbog sjedenja u tramvaju napao i srušio trudnicu na pod

Komentara 10

DU
Deleted user
20:31 03.02.2016.

Migrantica ?

MO
mobitel20
20:57 03.02.2016.

Ja to ne vjerujem. O njima se brine Platforma 112 inicijativa Dobrodosli...to su sve fini kulturni ljudi, nebi oni nas uznemiravali...triba ih naseliti.

Avatar HRVATsMOZGOM
HRVATsMOZGOM
21:52 03.02.2016.

glupost, jos index.hr... ma dajte ljudi, a prema svemu cini se da je anonimna dojava sto povecava nevjerovatnost, i jos na "tečnom engleskom rekla da mrzi hrvatsku i hrvate", zvuči kao isprika za markiranje u vrtiću: pukla guma na tramvaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije