Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponos američkog zrakoplovstva

Najbolji borbeni zrakoplov na svijetu doživio nesreću, američki pilot preživio

F-35
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
23.08.2018.
u 16:35

"F-35A Lightning II, koji je u službi 58. borbene eskadrile, doživio je nezgodu na tlu", priopćili su iz američkog ratnog zrakoplovstva

Po mnogima najbolji borbeni zrakoplov današnjice, F-35, doživio je danas nesreću koja bi mogla utjecati na njegov imidž.

Prilikom slijetanja u vojnu bazu na Floridi, inačici tog zrakoplova F-35A Lightning II, otpao prednji stajni trap, a zrakoplov se parkirao, popularno zvano, "na nos".

"F-35A Lightning II, koji je u službi 58. borbene eskadrile, doživio je nezgodu na tlu", priopćili su iz američkog ratnog zrakoplovstva.

U priopćenju dodaju kako je zrakoplov imao problema već u letu, pa se vratio u bazu. 

Fotograf Northwest Florida Daily Newsa, kao da je znao, našao se upravo na tom mjestu u pravo vrijeme i uslikao probleme ponosa američkog ratnog zrakoplovstva.

Pilot zrakoplova je neozlijeđen.

>> Pogledajte let MIG-ova i F-16 iznad Knina

Ključne riječi

Komentara 76

DU
Deleted user
17:28 23.08.2018.

Vrlo skup i vrlo financijski upitan projekt F35.

PR
prajdali100
16:55 23.08.2018.

Previše je problema sa ovim zrakoplovom.Koji je novac u njega ulupan trebao je ići do Mjeseca i natrag.

AA
aabbcc
18:11 23.08.2018.

losa roba ide najbolje sa dobrom reklamom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije