Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utaja poreza

Fox News: Trump bi razmislio može li pomilovati Manaforta

Paul Manafort
Foto: Reuters/PIXSELL
23.08.2018.
u 08:28

Paul Manafort je u utorak osuđen po osam točaka optužnice za porezne utaje i bankarske prijevare

Američki predsjednik Donald Trump kazao je kako bi razmotrio može li pomilovati bivšeg voditelja svoje predizborne kampanje Paula Manaforta osuđenog u utorak za porezne i bankarske prijevare, prema novinarki Fox Newsa koja je intervjuirala predsjednika.

Novinarka Fox Newsa Ainsley Earhardt kazala je kako joj je Trump u srijedu kazao kako bi "razmotrio" pomlovanje Manaforta.

"Mislim da se loše osjeća zbog Manaforta. Bili su prijatelji", kazala je Earhardt u emisiji "Hannity na Fox Newsu u srijedu navečer najavljujući intervju koji će biti emitiran u četvrtak.

Manafort je u utorak osuđen po osam točaka optužnice za porezne utaje i bankarske prijevare.

Trump je u tvitu u srijedu napisao kako je Manafort "hrabar čovjek" te da se "loše osjeća zbog Paula Manaforta i njegove divne obitelji".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije