Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve za papu franju

Nadbiskup Puljić preskakao ogradu da bi došao do zvona na Koševu i blagoslovio ga

Vinko Puljić,blasoslov zvona,Koševo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/22
04.06.2015.
u 18:26

Nadbiskup Vrhbosanski Vinko Puljić preskočio je ogradu bez poteškoća, a zatim i blagoslovio zvono specijalno izrađeno za papin dolazak u Sarajevo

Sve je spremno za dolazak pape Franje u Sarajevu. Na stadionu Koševo gdje će se služiti velika misa nadbiskup Vrhbosanski Vinko Puljić blagoslovio je zvono koje je proizvela tvrtka IMP Metal Produkt iz Zagreba specijalno za papin dolazak.

No, stvari nisu prošle glatko. Kako bi dosao do zvona koje je trebao blagosloviti, nadbiskup Puljić bio je prisiljen preskočiti visoku ogradu na stadionu.

Medijima su se na konferenciji u Sarajevu obratili i vojni biskup u BiH Tomo Vukšić, članica organizacijskog odbora Borjana Krišto i predstavnik za sigurnost Irfan Nefić. Biskup Vukšić zahvalio se svima na trudu koji su uložili kako bi sve bilo spremno za papu.

>>Papamobil jadrolinijinim Markom Polom prevezen u Split

>>Papa Franjo u Sarajevu neće govoriti o Međugorju

Komentara 18

I9
ivan.994
18:34 04.06.2015.

Ispravno bi bilo napisati "kardinal Puljić".

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
18:34 04.06.2015.

hvala večernjem za vijest koja obnavlja hrvatsku državu

ZA
zagreb2099
22:40 04.06.2015.

bolje bi bilo da su on i svi ostali pedofili iz crkve preskocili ogradu na jadranskom mostu i nestali zavijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije