Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rad, staž i prijevoz

MUP traži 208 ljudi za stručno osposobljavanje na različitim pozicijama

nova vozila MUP-a 60 komada granična policija
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
24.08.2015.
u 17:06

Radi se o punom radnom vremenu, a mjesečno primanje iznosit će 2400 kuna, na godinu dana. Ovisno o poslu, od kandidata se očekuje i stručna sprema

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je danas na svojoj web-stranici Javni poziv za prijam osoba na "Rad, staž i prijevoz" – stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Ministarstvu unutarnjih poslova.

Za 208 osoba planira se stručno osposobljavanje koje će trajati 12 mjeseci. Riječ je o punom radnom vremenu, a mjesečno primanje iznosit će 2400 kuna. Ovisno o poslu, od kandidata se očekuje i različita stručna sprema. 

Što se sve traži u MUP-u, pogledajte ovdje.

>>Policijske šefove sumnjiče da su od podređenih tražili da ne sankcioniraju prekršaje

>>U ministarstvima i Vladi 2004 službenika manje

Komentara 11

ST
stefj
18:40 24.08.2015.

plan uhljebljivanja pred izbore u punom jeku. Eh, baš smo ko Grčka, tamo je bivša vlada pred izbore uhljebila preko 200.000 ljudi. No nije im pomoglo, ipak su izgubili izbore... Kod nas je SDP uhljebio nevjerojatnu količinu ljudi, popeo se broj zaposlenih u državnim i javnim strukturama na preko 650.000 i još im to nije dosta. Nevjerojatno, potrošnja države nikada nije bila veća, a nikada nije bilo manje zaposlenih... A da bar u tom moru uhljeba ima koji sposoban, kad ono ništa. Čista nula. Strašno što su napravili od države, od državne i javne službe. Zatvaraju se radna mjesta asistenata i profesora na fakultetima, sve da bi uhljebi imali više...

Avatar MarkoHR
MarkoHR
18:33 24.08.2015.

Treba na brzinu UHLJEBITI čim više partijskog kadra, prije nego se izgube izbori.. Ove jeseni bit će prava poplava takvih rabota, u svim mogućim agencijama za uhljebljivanje.

Avatar mirica19
mirica19
18:53 24.08.2015.

Idemo zaposliti što se zaposliti da jel...Jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije