Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan bjegunac

Muke policajcima na Floridi zadala odbjegla ljama!

ljama (1)
Screenshot YouTube
03.06.2013.
u 14:15

Ljama Scooter pobjegla je u petak iz svog dvorišta, a nakon što su je pronašli, bilo je potrebno nekoliko policajaca i elektrošoker kako bi svladali životinju i ugurali je u kombi

Policija u Tallahasseeju na Floridi morala se suočiti s neobičnim bjeguncem – odbjeglom ljamom koja je divljala po tamošnjim cestama. Kako javljaju američki mediji, gotovo dva metra visoku ljamu nije se moglo tako lako ukrotiti.

Naime, vlasnik je otkrio da je ljama imena Scooter pobjegla iz njegova dvorišta u petak, a nakon nekoliko dojava zabrinutih građana, u subotu je u potragu za životinjom krenula i policija. Našli su je, no trebalo je nekoliko policajaca da je svladaju i uguraju u kombi, a morali su upotrijebiti čak i elektrošoker.

Ljama se je pružala žestok otpor, a jedan je policajac je ispričao da mu je životinja tijekom borbe čak i pljunula u lice.

– Ovo radim već 20 godina i rekli su mi da će biti mnogo uzbuđenja u poslu, ali nitko mi nikada nije rekao da će mi u lice pljunuti ljama, kazao je zamjenik šerifa Tony Drzewiecki.

>> Vatrogasci umjesto mačke s drveta skidali 100 kg tešku medvjedicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije