Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Vojvodini

Mještani strahovali da selom haraju krvoločni sadisti, ali istina o smrti susjeda ih je zaprepastila

Dubona: Policijski očevid u mjestu gdje je nekoliko osoba ubijeno
Armin Durgut/PIXSELL
29.08.2023.
u 11:04

Vjeruje se kako je zapravo riječ o jednom od najbizarnijih samoubojstava kakvo ni najiskusniji policajci nisu doživjeli u svojim karijerama

Strah i jeza prostrujali su malim vojvođanskim mjestom kada je njihov, kako ga opisuju, mirni i povučeni susjed D.D. pronađen mrtav u svojoj kući - izboden i vezan. Mještani su na prvu pomislili kako selom hara "krvoločni sadisti", no policijska istraga razotkrit će pozadinu događaja kakvoj se zasigurno nisu nadali. Štoviše, teško bi to osmislio i čuveni Quentin Tarantino.

Kako neslužbeno doznaje srbijanski Blic, iz izvora bliskih istrazi, vjeruje se kako je zapravo riječ o jednom od najbizarnijih samoubojstava kakvo ni najiskusniji policajci nisu doživjeli u svojim karijerama.

- Bilo je mnogo krađa u posljednje vrijeme, a ovdje živi dosta starih ljudi koji nemaju načina da se zaštite. Kada smo čuli kako je susjed nađen, nismo mogli vjerovati! Pomislili smo da selom haraju ubojice, krvoločni sadisti! U pitanju je dobra obitelj, nismo imali pretpostavku tko bi mu mogao tako nauditi. On i supruga imaju dvoje djece, kćerka živi u Novom Sadu, a ni sin nije s njima - ispričala je jedna mještanka za Blic. Kako kaže, D.D. je ostao sam kod kuće kada je njegova supruga otišla čuvati unuke u Novi Sad.

Ona kaže da gotovo cijelo susjedstvo nije imao mira motreći na svaki šum, a tek ih je šokiralo kad su čuli šta se zaista dogodilo.

POVEANI ČLANCI:

Kako se pretpostavlja, nesretni D.D., inače električar po zanimanju, najprije si je pokušao presuditi s nekoliko uboda nožem. Nije uspio pa je, navodi isti medij, samoljepljivom trakom vezao svoju ruku za žicu, napravio strujni krug pa utaknuo žicu u utičnicu i na kraju stradao od strujnog udara.

S obzirom da je kasnije nađen tako vezan i izboden, ni ne čudi što su mještani u strahu pomislili kako selom hara krvoločna banda sadističkih ubojica. Mještane je i vijest o samoubojstvu potresla, a mogu samo nagađati što ga je nagnalo da digne ruku na sebe. Bio je, kažu, povučen, ali uvijek se svima pristojno javljao i izlazio ususret kada je trebalo nešto popraviti. Tvrde i da je imao problema s alkoholom, ali da nije bio konfliktan.

- Šetao je tu, po selu, što se kod nas kaže od ćoška, do ćoška. Uvijek se lijepo pozdravi, prozbori koju. Znam i da je prije nekoliko mjeseci pokušao tražiti pomoć za svoj porok, išao je na liječenje. Dugo nije ni radio, ipak ima godina, ali uvijek bi se odazvao da nešto popravi kad bi bilo kome u selu zatrebali električarski radovi - kazao je jedan mještanin.

- Imao je dva brata. Obojica su bili osobe s invaliditetom, a jedan je nedavno umro, živio je u kući pokraj njegove. Muka je to… - dodaju susjedi.

>> VIDEO Mađari usred oluje otišli na more na luftiću, pa ih morali spašavati

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:32 29.08.2023.

Nije užas u Vojvodini, nego je užas u Hrvatskoj. Zbog svakominutnog "izveštavanja"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije