Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva dana trajala potraga

Otkriven uzrok smrti stradale Ive (27), otac otkriva: 'Tada sam izgubio svaku nadu da je živa'

Nestala Iva Balog
Facebook
29.08.2023.
u 09:36

Iva Balog (27) iz Novog Sada, čije je tijelo pronađeno pokraj obale Dunava kod Starih Banovaca nakon što je nestala sa zabave na kojoj je bila, bit će pokopana danas u Sremskoj Kamenici.

Otac tragično stradale Novosađanke Ive Balog (27) kaže kako je svu nadu da će njegova kći biti pronađena živa izgubio kada je dobio poziv od policijskog inspektora. Iva ja zadnji put viđena kod Oficirske plaže u Petrovaradinu, gdje je gotovo dva dana trajala detaljna potraga. "Napravili smo ogromnu potragu i na kopnu i na vodi jer nam nitko nije potvrdio je li ona ostala u vodi ili je izašla. Usporedno smo tražili mladiće koji su tvrdili da su bili s njom i bacali kamenčiće, svaku informaciju koju smo dobili slijedili smo, međutim kada su me zvali iz policije da mi kažu da su je našli… svaka nada je iščezla“, kaže otac nastradale djevojke.

Što se dogodilo nitko ne zna, kaže Atila, ali ishod je isti. "Ona više nije živa. Pozvali su me iz policije da dođem u policijsku upravu u Staroj Pazovi. Odatle sam išao na identifikaciju. Nemam riječi. Cijeli svijet je obišla brodom i na kraju se utopila na ovoj smrdljivoj plaži“, dodao je shrvani otac, a prenosi Mondo.rs.

VEZANI ČLANCI 

Još uvijek nije do kraja otkriveno tko je i pod kojim okolnostima našao tijelo djevojke. Nakon što ju je obitelj identificirala, njeno tijelo je trebalo biti poslano na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. No njezina sestra Martina kaže da je Ivu kada je ušla u Dunav izdalo srce te da obdukcije ipak neće biti. Dodala je i da smatra da plaže na Oficircu treba zabraniti jer predstavljaju opasnost za mlade djevojke.

VIDEO Mađari usred oluje otišli na mora na luftiću pa ih morali spašavati

Komentara 3

Avatar mustafa1
mustafa1
09:52 29.08.2023.

bit ce da je doslo do greske, ovaj tekst je trebao biti objavljen na stranicama blica i kurira ali zabunom je dospio na stranice hartije.

AK
Aka
10:03 29.08.2023.

I mene je shrvala smrt bliskog člana obitelji koja je bila sva izvan svih najcrnjih scenarija. Smrt i sudbina su nam nepoznanice koje će nas uvijek iznova šokirati i ostati tramuma.

Avatar lola lola
lola lola
00:07 30.08.2023.

Gle, nadrogirani I pijani tulumare. Pa se idu osvjezit I utope se. Zato valjda Ivini roditelji ni ne zele obdukciju koja bi pokazala svasta. Rip.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije