Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko ništa nije vidio

Misteriozna smrt Ive Balog (27): Nestala na zabavi pred stotinama ljudi, tijelo pronađeno 60 km dalje

Nestala Iva Balog
Facebook/Screenshot
28.08.2023.
u 10:04

Iva je posljednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu, u noći između petka i subote oko 4 sata poslije ponoći, gdje je bila na zabavi

Novosađanka Iva Balog (27) nestala je u noći između petka i subote, oko 4 sata poslije ponoći, na novosadskoj plaži Oficirac, a njezino tijelo nađeno je u nedjelju oko 13 sati u Dunavu, oko 60 kilometara nizvodno, prema Beogradu. "Jest, Iva je. Nažalost", rekao je kratko za "Blic" u telefonskom razgovoru neutješni Ivin otac Atila Balog koji je potom pozvan da identifikaciju. Još nije poznato tko je pronašao tijelo djevojke i pod kojim okolnostima. Tijelo je poslano na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

VEZANI ČLANCI:

Iva je posljednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu, u noći između petka i subote oko 4 sata poslije ponoći, gdje je bila na zabavi. Navodno se otišla s prijateljicom okupati u Dunav. Njezina sestra izjavila je za "Blic" da je to bila prva informacija koju su dobili o nestaloj Ivi. Potom je dobila informaciju da ju je prijateljica ostavila na trenutak i od tada se Ivi izgubio trag. "Navodno su je vidjela četiri momka kako pliva i kako je izašla iz vode. Razgovarali su s njom i ona se uputila prema mjestu gdje je bila zabava", ispričala je Ivina sestra.

U medijima i po društvenim mrežama, što je i obitelj potvrdila, pojavila se informacija kako je Iva posljednji put viđena u razgovoru s jednim mladićem, strancem. – Dobili smo informaciju da ju je vidio taj mladić koji je stranac, vjerojatno Amerikanac, te smo i njega tražili kako bismo dobili neku informaciju, ali bez uspjeha – rekla je sestra.

Obitelj je apelirala na nepoznatog muškarca da se javi kako bi se možda razjasnili detalji Ivina nestanka. Dodala je u razgovoru za Blic da je na zabavi bilo nekoliko stotina ljudi. I dalje ostaje nejasno što se Ivi dogodilo.

Video: Strava u Dugom Selu: U eksploziji poginule dvije osobe, treća teško ozlijeđena

Komentara 23

KU
Kujttim
11:50 28.08.2023.

Tako je bilo i kod Milana Bandića i kao kod Mislava Bage. Sve je misteriozno jer nitko neće surađivati s policijom, istr<žnim sucem i Zavodom za sudsku medicinu i Centrom za vještačenje. Da naprave toksikološko vještačenje sve će se znati.. Recimo, kad je umro Vidoje rRstović, napisali su da je imao 2,26 promila alkohola i lijek protiv bolova, lijek protiv depresije i viagru, pa je srce zatajilo i odmah više ništa nije bilo misteriozno.

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
11:27 28.08.2023.

Crna Hronika

DE
Demigodessnixie
15:43 28.08.2023.

Je li ovo rodica vlasnika hartije u Srbiji?? Ne kuzim po kojem je kljucu dospjela u vijest??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije