Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-ovci poručili:

'Milanovićeva Vlada odugovlači s davanjem imena zagrebačkoj zračnoj luci'

DRažen Barišić i Andrija Mikulić
Foto: Davor VišnjićPIXSELL
1/7
27.09.2015.
u 13:58

Milanovićeva vlada, naime, ima puno pravo, kao davatelj koncesije, odrediti ime zagrebačkoj zračnoj luci, no odugovlači samu proceduru, tvrde u HDZ-u.

"Na inicijativu Hrvatske demokratske zajednice i predsjednika Tomislava Karamarka predložili smo da zagrebačka zračna luka dobije ime po dr. Franji Tuđmanu, prvom predsjedniku samostalne i suverene Hrvatske. No, niti nakon šest mjeseci nema službenog odgovora, ali ima dopisivanja. "

Jedna je to od poruka upućenih s današnje konferencije HDZ-a koju su u središnjici održali predsjednik Gradskog odbora HDZ-a (i gradonačelnik) Velike Gorice Dražen Barišić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba (i član nacionalnog Predsjedništva) Andrija Mikulić.

Moglo se čuti kako "Milanovićeva vlada odugovlači - pod krinkom čekanja mišljenja gradskih vlasti." Pozivaju stoga HDZ-ovci Milanovićevu vladu da prekine s "predizbornim licemjerstvom i igrokazom oko naziva zagrebačke zračne luke. Licemjerje kao što je Milanovićevo, pokazuje i Bandić - dr. Tuđmana se sjeti isključivo u predizborne svrhe!"

Milanovićeva vlada, naime, ima puno pravo, kao davatelj koncesije, odrediti ime zagrebačkoj zračnoj luci, no odugovlači samu proceduru, tvrde u HDZ-u. 

Podsjećaju da su 8. rujna poslali dopis Gradu Zagrebu, Velikoj Gorici i Zagrebačkoj županiji kojim traže suglasnost, a suglasnost je dala i obitelj dr. Franje Tuđmana.

"Što onda ova vlada čeka?!", zapitali su se.

>>HDZ o konvenciji SDP-a: Kod njih se odjednom javlja instant domoljublje

Komentara 49

KU
Kuburamile
14:18 27.09.2015.

Za jedan jedini glas Partija bi je nazvala i Dr Ante Pavelic, sve bi partija sala za jos 4 godine pljačke, zaduživanja, bacanja na ulicu i iseljavanja Hrvata.

Avatar majmunranko
majmunranko
14:11 27.09.2015.

Čekaju izbore, a onda će zračnu luku nazvati po nekom svom idolu, maršalu Titu, đeneralu Draži Mihailoviću, Puniši Račiću, kralju Petru ili Ratku Mladiću. Tako je bilo i prije desetak godina kada su ODBILI dati dubrovačkom mostu "Most Franje Tuđmana", pa je onda dubrovački gradonačelnik tako nazvao ulicu koje je most dio. Jako smo dobro vidjeli kako četnički SDP daje imena ulica po Zagrebu, kad su dali ulicu onom srpskom narkomanu iz Ekatarine Velike koji nema nikakve veze sa Zagrebom, a preskočili su pokojne zagrebačke pop izvođače kao što su Đurđica Barlović, Tomislav Ivić, Zlatko Miksić, Mustafa Ismailovski, Momčilo Popadić itd.

EU
eurobanana
14:07 27.09.2015.

A to Americku tvorevinu Bosanac Milanovic podrzava radi unistavanje Hrvata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije