Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milanovićeva ekipica ugurala Hrvatsku s Mađarskom, RS, Srbijom i Bjelorusijom

22.12.2022. u 07:58

Možemo udarati glavom o zid, no to je stvarna slika: bojnim glavama po Kijevu – kinžalima, šahidima, buljevima, grmojama, petrovima, penavama, grbinima i inima. Nije TV kalendar, nije alternativna stvarnost već povijest koja metastazira pred našim očima

Komentara 157

Avatar kenshi
kenshi
10:20 22.12.2022.

Ovako, Plenković se hvalio u Bruxellesu kako će obučavati Ukrajinske vojnike. Hvalio se zbog svoje vlastite promocije. U isto vrijeme, Hrvatska nema protuzračnu obranu, nema zrakoplovstvo, nema vojni rok itd. Ukrajini treba vojna pomoć ali neka to pruže države koje imaju sve nabrojeno.

GB
Gavrlio bez principa
08:33 22.12.2022.

Hrstiću, budi dobar pa konačno odgovori, i nemoj se vaditi, što te priječi da uzmeš pušku u ruke i odeš u taj Bakhmut, skupa sa istomišljenicima Plenkovićem, Jandrokovićem, Grlić-Radmanom i ostalim junačinama? Odi tamo, pomozi ljudima, otjeraj Ruse, nemoj sve nas tjerati u sukob zbog svog kukavičluka. Pa ima vas u toj EU 450 milijuna, a ne možete naći 40-50 tisuća dobrovoljaca. Evo, možete se obučavati u Hrvatskoj, nema problema. Možda postaneš heroj o kojem će se pričati desetljećima, komunisti su imali Žikicu Jovanovića Španca, europejci će imati Ivicu Hrstića Ukrajinca. Naravno, ako imaš cojones za nešto više osim kmečanja po fejzbuku.

BL
blackeder2022
08:42 22.12.2022.

Hrstiću,to što si oduvjek HDZov agitator,ok,tvoje pravo, onda to pravo iskoristi i osobnim primjerom to potvrdi.Uzmi pušku i pravac Kijev.Sretno ti bilo,u suprotnom,.tiho!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije