Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGLEDALI SMO SE SLUĐIVANJA

Milanović poručio: Sad ćete vidjeti kad se digne oluja, gazi se po dostojanstvu Hrvata

Sibinj: Predsjednik Zoran Milanović na svečanosti obilježavanja 89. obljetnice "Sibinjskih žrtava"
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/9
16.02.2024.
u 15:11

Nikad se ne veselim tome kada policija ulazi u državna tijela jer to uvijek izaziva nelagode, komentirao je Milanović pretrese EPPO-a

Predsjednik Zoran Milanović danas se nalazi u Sibinju gdje je prisustvovao svečanoj sjednici Općinskog vijeća Sibinj u povodu obilježavanja 89. obljetnice „Sibinjskih žrtava", Dana općine i Dana osnovne škole „Sibinjskih žrtava“. Nakon svečanosti obratio se i javnosti pa se osvrnuo na aktualne teme. Između ostalog, to su bili i pretresi policije po nalogu EPPO-a u Ministarstvu kulture, vezano uz malverzacije na Geodetskom fakultetu. 

– Oni su sad tamo, ušla je policija po nalogu odvjetništva. Ubuduće to bi bilo nemoguće jer smo čuli da to treba ukinuti. Vidjet ćemo tko ovdje govori istinu. Nikad se ne veselim tome kada policija ulazi u državna tijela jer to uvijek izaziva nelagode. Mi smo se zadnjih dana nagledali sluđivanja i gaženja ljudskog dostojanstva. Sjećate li se šatoraškog divljanja? Rekli su da smo gazili dostojanstva branitelja, naravno da nismo, e sad ćeš vidjeti kad se digne oluja i kako prolaziš kad gaziš po dostojanstvu hrvatskih ljudi. Ovo je pljuvanje u lice Hrvatima koji imaju dvije vijuge između dva uha – kazao je pa se nadovezao na Ivana Turudića.

>> FOTO Burna rasprava zbog Turudića. Oporba na kraju napustila Sabor: '...zabili ste zadnji čavao u lijes!'

Sibinj: Predsjednik Zoran Milanović na svečanosti obilježavanja 89. obljetnice "Sibinjskih žrtava"
1/57

– Jučer su ga opet ulovili, izgleda da ga je Mamić dovezao na RTL, kako slatko. Ne radi se o reduciranom izričaju, ovo je prijesna, seljačka laž. On se nalazi u tijeku istrage. On ima uvid u stvari koje osumnjičeniku itekako mogu biti korisne. Ovo je povreda elementarnih etičkih pravila igre i to je puno povoljnije za njega. Usudili su se spominjati i primjer Radovana Dobronića, on je časna osoba – kazao je. Govoreći o Turudiću i porukama s Ivanom Pleslić (ex Rimac), kazao je kako ''on nije nikakav gospodin''.

– Cinično i bezobrazno. Ako te jednom pokušava uhvatiti – dobro, ali ako cijelo vrijeme s tobom tako manipulira, to je udar na dostojanstvo – komentirao je. Potom se osvrnuo i na vojni rok koji se planira uvesti. 

– Nisam čuo gojenca da to komentira, Plenkovića Andreja, princa balkonskog. Najnormalnije je to komentirao Anušić, čovjek je razuman, zna koliko je sati, bio je običan vojnik u ratu. Nije se toga libio. Blesavi zadaci, vojnik se i s time mora znati nositi – komentirao je. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 58

ZA
Zagrebčanka
14:38 16.02.2024.

Budući da Milanović izvan Hrvatske ne postoji kao faktor, jedino što mu preostaje da unosi razdor unutar zemlje i to u trenutku kad Srbija slavi svoj dan državnosti uz vatromet od 500 dronova i nabavkom najmodernijeg ruskog naoružanja. Švedska ima navalu dobrovoljaca za služenje vojnog roka. Cijela Švicarska je jedna velika vojska. Finska je naoružana do zuba i čuva svoje granice. Samo naš vrhovni zapovjednik ne vidi nigdje ugrozu. Blago nama.

Avatar PipiDugaBičva
PipiDugaBičva
15:43 16.02.2024.

Vidit ćeš veselja kad USKOK upadne u MORH i zatraži dokumente Remonta u Ukrajini

AB
abram
14:24 16.02.2024.

Molim slučajnog predsjednika da se ne pojavljuje u javnosti jer koliko vidim nema on dvije vijuge između dva uha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije